Linda Stuhaug

Annonse

24. juni 2013

Sunn & fyldig sjokoladekrem

Sunn & fyldig sjokoladekrem
God Mandagskveld 🙂 På Fredag lagde eg en deilig sjokoladekrem som tilbehør til frisk frukt og bær. For meg var ditta et perfekt ettertreningsmåltid, med masse protein, gode karbohydrater og litt fett. Skal ikkje utelukke at det blir spist om både mellommåltid, dessert eller kveldsmat iblant –
Fyldig sjokoladekrem – ca. mål 150 g cottage cheese 2 ss mager kesam 1,5 sjokoladeproteinpulver * 1 ekte kakaopulver 2 ss sukrinmelis 5 sweetdrops, sjokolade * 2 dråper coffee flavour * En klype salt
Bland alt sammen, og mos med stavmikser eller miksmaster til en jevn masse. Den skal vere klumpfri og ganske fyldig.
* Eg tok alt på slump, men dette er ca. det eg brukte. Prøv deg fram, smak, og juster etter behov. Har du ikkje sjokoladeproteinpulver kan du droppe dette, men den blir både fyldigere, meir proteinrik og smakfull med dette. Har du ikkje sweetdrops eller coffee flavour, er dette heller ikkje nødvendig, men gir en ekstra god smak. Litt mocca-aktig blir den med coffee flavour, liker du ikkje det er det absolutt ikkje nødvendig – men du kan også bruke noken dråper sterk, avkjølt kaffe/espresso.
Heilt fantastisk godt ?
Hadde litt walden farms sjokoladesirup og sitrinmelisse som en "siste finish" – jadda, eg elska å dille med maten min. Har laga denne maaaange ganger før, men er ei stund sida no – men blir garantert ikkje lenge til neste gang! Er du like glad i sjokoladesmaker som meg, så gi den et forsøk 🙂 Ikkje heng deg opp i mål og ingredienser, du bruker det du har tilgjengelig og smakssansen din, så blir det nok et godt resultat til slutt uansett!
FLEIRE SJOKOLADEMENNESKER DER UTE? NOKE DU KUNNE TENKT Å PRØVE UT?

God Mandagskveld 🙂
På Fredag lagde eg en deilig sjokoladekrem som tilbehør til frisk frukt og bær. For meg var ditta et perfekt ettertreningsmåltid, med masse protein, gode karbohydrater og litt fett. Skal ikkje utelukke at det blir spist om både mellommåltid, dessert eller kveldsmat iblant –



Fyldig sjokoladekrem – ca. mål
150 g cottage cheese
2 ss mager kesam
1,5 sjokoladeproteinpulver *
1 ekte kakaopulver
2 ss sukrinmelis
5 sweetdrops, sjokolade *
2 dråper coffee flavour *
En klype salt

Bland alt sammen, og mos med stavmikser eller miksmaster til en jevn masse. Den skal vere klumpfri og ganske fyldig.

* Eg tok alt på slump, men dette er ca. det eg brukte. Prøv deg fram, smak, og juster etter behov. Har du ikkje sjokoladeproteinpulver kan du droppe dette, men den blir både fyldigere, meir proteinrik og smakfull med dette. Har du ikkje sweetdrops eller coffee flavour, er dette heller ikkje nødvendig, men gir en ekstra god smak. Litt mocca-aktig blir den med coffee flavour, liker du ikkje det er det absolutt ikkje nødvendig – men du kan også bruke noken dråper sterk, avkjølt kaffe/espresso.



Heilt fantastisk godt ?

Hadde litt walden farms sjokoladesirup og sitrinmelisse som en "siste finish" – jadda, eg elska å dille med maten min. Har laga denne maaaange ganger før, men er ei stund sida no – men blir garantert ikkje lenge til neste gang! Er du like glad i sjokoladesmaker som meg, så gi den et forsøk 🙂 Ikkje heng deg opp i mål og ingredienser, du bruker det du har tilgjengelig og smakssansen din, så blir det nok et godt resultat til slutt uansett!

FLEIRE SJOKOLADEMENNESKER DER UTE?
NOKE DU KUNNE TENKT Å PRØVE UT?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg