Linda Stuhaug

Annonse

1. oktober 2013

Svar på spørsmålsrunden – personlig & studiet i Florida

Svar på spørsmålsrunden – personlig & studiet i Florida
Usatid: 13:59 – Heisann, og god kveld blir det vell til dåkke heime i Norge! No kjem endelig svara på spørsmålsrunden, eg veit det er mange som lurer på detta med studiet i Florida. Eg har fått inn veldig mange fleire spørsmål enn eg trudde, så det blei ett veldig langt innlegg. Kunne sjølvsagt delt det i to, men syns det er like greit å ha det samla! Veldig mange spørsmål kom også ganske uventa, og det blir nok det mest åpne innlegget eg har hatt personlig på bloggen min, som er veldig uvant. Eg har delt inn i kategorier for en bedre oversikt, håper du finner svar på det du har lurt på 🙂
PERSONLIGE SPØRSMÅL
Har fulgt deg på instagram og fått inntrykk av at du ikke alltid har hatt denne sunne livsstilen med mye trening og veldig sunt kosthold. Hva fikk deg til å endre livsstilen din? – Det stemmer. Vektproblemet og dårlig sjølvbilde fekk meg til å innsjå at noke måtte gjerast før det blei for seint. Eg var drittlei av å vere "ho tjukke" og begynte dermed med små endringer i livsstilen for å prøve å komme meg ned i vekt. Det krevde mange feilinger før det endelig gjekk min vei!
Har du gått mye ned i vekt? hvor mye? – Ja, eg har gått ned endel i vekt. Nesten 30 kilo gjekk eg ned sammenlagt, men så skal det seiast at eg har (med vilje!) gått opp igjen nesten 10 av desse kiloane av personlige grunner.
Hvordan er det å vere en inspirasjon for mange andre ved din store lidenskap for sunn mat? Det er egentlig heilt ufattelig rart. Det er ikkje meir enn 1 år siden eg syns det var litt flaut at eg var blant dei som baka sunne alternativer, og var ikkje veldig åpen om det. No skriver eg en blogg med "lidenskap for sunn mat" – noke eg aldri trudde eg kom til å gjere, men som eg ikkje angra ett sekund på no! (Takker forresten Terese for det, det var ho som omtrent tvang meg, haha) Eg blir aldri vant med folk som kjem bort å gir gode ord, spørr om eg er "matbloggaren Linda" og gir fine tilbakemeldinger både her, instagram, virkeligheten, mail og facebook. Eg ønsker rett og slett berre å spre matgleden min til andre, og det er jo heilt fantastisk at den blir tatt så godt imot 🙂 Kan du vise ett før/etter bilde av deg selv? – Oi, detta kom litt uventa for å sei det sånn! Men eg kan legge ved bildet eg la ut på instragram @lindastuhaug for ei lita stund sida. Beklager for dårlig kvalitet.
For jenter som deg som har gjennomgått en livsstilsendring, har en sunn livsstil med både mat og trening – så er det spennende å lese litt tanker og erfaringer. Kunne du tenke deg å bli litt mer "personlig" innenfor dette på bloggen din? – Tja, i hovedsak vil eg fokusere på å vere en matblogg, men kan også begynne dele litt personlige erfaringer og tanker rundt kosthold, livsstil, trening og det som hører med. Gi ett pip om det er noke dåkke ønsker å lese meir om 🙂
Hvor ofte skeier du ut? – Eg har ingen fasit på det, men eg er ikkje ei typisk "idag er det Lørdag, då må eg kjøpe meg noke sjokolade!!!". I bursdager, større selskaper osv. Er eg ikkje redd for å forsyne meg to ganger med kakedisken, og eg kjøper meg gjerne smågodt i helgene innimellom visst eg føler for det, eller spise ute på restaurant etc.
Spiser du aldri karbohydrater? For å vere ærlig syns eg karbohydrater i form av ris, pasta, brød, poteter osv. er gørrkjedelig, og det er derfor eg sjelden spiser det. Eg får i meg karbohydrat via masse frukt, bær, grønnsaker og havregryn – og av og til knekkebrød, søtpotet, potet i form av potetbåter osv, bønner,
Har du noen gang telt kalorier, eller spiser du bare til du blir mett? Ja, eg har våre på det stadiet der eg har finrekna på kalorier. Det er en periode eg lærte ufattelig masse, og eg sitter igjen med mykje kunnskap per idag. Eg har veldig godt kontroll på næringsinnhold i mat, men er slutta å rekne kalorier. No passa eg på å få i meg masse, sunn, god, næringsrik mat, og spiser til eg er mett 🙂
Hvilken jobb har du? trives du? – Eg jobba på en kafê i Førde sentrum, Olefine Elvegården, men sa opp jobben min før eg drog til USA. Eg trivdes virkelig kjempegodt, det er en grunn til at eg har jobba der i 4 år! Hva skal du gjøre når du kommer hjem fra Florida? – Først og fremst feire jul og ta igjen mykje kvalitetstid med nære og kjære <3 Deretter blir det jobbing ett halvt år før eg evt. Skal studere.
Skal du studere neste år, hva i tilfelle? – Ja, eg har lyst å ta ei utdanning innenfor helse/ernæring/kosthold – kor og konkret kva veit eg ikkje enda.
Hvor mye tar du i knebøy, markløft og benkpress? Knebøy har eg nesten ikkje trent det siste året, pga. en vond korsrygg. Eg har nettopp fått det med i programmet mitt igjen, og må som alle andre starte "på nytt". Forrige beinøkt trente eg 10×4 på 50 kilo, om eg husker riktig. Sumo markløft er min favorittøvelse, som eg har fått mest framgang i. Rett før eg drog heimefra tok slo eg min personlige rekord, og trene 5×5 på 100 kilo. Benkpress er min største svakhet, som eg gleder meg til å bli sterkare i! Her tar eg no 8×4 på 32 kilo.
DIVERSE SPØRSMÅL
Hei, hva bruker du av produkter for å få frem vaniljesmak i det du lager? Noen produkt anbefalinger? Gjerne Iherb. Du er utrolig dyktig, Linda 😀 Tusen takk for det! For å få fram vaniljesmak bruker eg sweetdrops vanilje, ekte vaniljepulver, frøene fra vaniljestang eller vaniljeessens.
Heimelaga vaniljekrem laga med vaniljestang for ekstra god vaniljesmak ? Trykk på bildet for å komme direkte til oppskrifta!
SPØRSMÅL OM STUDIET I FLORIDA
Lurer på om det er en økonomisk forskjell i å dra som student til florida vs bali? – Studentavgifta er den samme om du reiser til Bali eller Florida, så lenge du reiser med Active Education. Eg har ikkje satt med inn i det å reise til Bali, men her i Florida kjem det en ekstrautgift med å leige bil, studentforsikringa er litt dyrare og eg trur også flybillettane hit er litt dyrare. Her er også ufattelig masse å oppleve i forhold til Bali, som er hovedgrunnen til at eg valgte å reise hit. Å bu i USA er virkelig en stor opplevelse! Kor tidlig var søkefristen osv, forberedte doke alt sommeren i fjor eller gjorde doke det i år? Det er ingen konkret søknadsfrist, du får plass så lenge det er ledige plasser på studestedet. I Florida i år var det mange som ikkje kom med, fordi det er ett populært studested og fylte seg fort opp. Eg og Terese bestilte rundt Mars, og kontenuerlig var det forberelselser som måtte gjerast, men det meste kom i sommermånedene før aveise.
Jeg har meldt meg på PT1 i Florida høsten 2014, og lurer på hva du synes om Active Education? Er du fornøyd med oppsett, info, organisering osv? Så kjekt da, du har masse å glede deg til 🙂 Eg er absolutt fornøgd med Active Educaton, både oppsett, informasjon og organisering med tanke på forberedelser, avreise, ankomst, busted, skule og ellers generelt.
Lurte også på om det er noen store "uforutsette" kostnader? Evt. hva bruker du mest penger på der nede? Budsjettet som du finner på Active Education sin heimeside er ganske oversiktlig og grei, men tanke på kostnadene som skal betalast før du kjem hit. Du må legge av en god del penger til busted og bil etter du er komt ned, så kommer resten utenom. Kor masse penger man bruker på mat, shopping og fritid er opp til kvar enkelt! Mat har hittil våre min største kostnad, men no som eksamenstida er over for ei stund skal vi bruke litt meir tid på opplevelser i vakre Orlando!
Hvor god bør engelskkunnskapene være før enn reiser ned å merker du at du blir bedre i engelsk mens du bor der? Ca. 30% av undervisninga er på engelsk, og då burde engelskkunnskapane vere nokså over middels. Forelesninger i ledd, bevegelser og biomekanikk blir fort vanskelig når det er på engelsk, her sleit eg ganske masse og satt berre som ett spørsmålstegn i timane. Vi snakka ikkje så masse engelsk ellers, utenom på butikker og i noke av undervisninga, men forståelsen er blitt masse bedre (spesilet innanfor emnene ovenfor!) – Er det mye skole om dagene? Det varierer fra dag til dag, timeplanen blir lagt opp forskjellig fra veke til veke. Kan gi ett eksempel på korleis ei typisk veke har sett ut for oss i delemne 1, ditta er berre ei grov oversikt, og siden det er ett samarbeid med National Personal Training Instisute så har vi to forskjellige forelesninger på dei lange dagane og Bootcamp i mellom dei. Mandag: 12.00 – 19.00 Tirsdag: 08.00 – 11.00 Onsdag: 11.30 – 18.00 Tordag: 09.00 – 11.00 Fredag: 11.30 – 17.30
Hvordan er pensum? Er det vanskelig stoff? Emnene er ?grunnleggande anatomi og aktivitetsfysologi? og ?fitnessinstruksjon og personlig trening? ? og inni desse emna ligger det masse pensum. Eg finner ikkje igjen sida der det står konkret, men det er relativt masse. Om det er vanskelig stoff varierer fra person til person, første emne syns eg personlig var vanskelig.
Hvordan får man tak i bøkene og hva heter de? Bøkene må du få tak i på eget ansvar. Eg trur navnet på bøkene ligger ute på Active education sin heimeside, eg har ikkje bøkene her med meg no og har derfor ikkje oversikt dessverre.
Ka er gøyast der nede, utdanninga eller sosiallivet? Veit ikkje heilt kva du legger i ordet ?gøyast? ? men eg er her for å lære og få ei utdanning. Fritida og sosiallivet kjem i andre rekke, sjølv om eg syns det er kjekkare å kose meg med gode venner i motsetning til å sitte inne å lese en heil dag, men det handler om priorioteringer. Vi har våre flinke å gatt sammen å øvd fleire, så vi har slått to fluer i en smekk J
Hvor mye penger må man regne med selv(utenom støtten fra lånekassen)? Du må ha en egenkapital på minimum 40.000 til lommepenger for å kunne søke visum. Eg vil ikkje gi noke konkret svar, for det varierer sånn fra person til person.
Vet at det ligger et budsjett på siden demmens, men hva har du brukt? 18000 + på busted, 6000 + på bil. Også penger til mat, shopping, nødvendigheter i forhold til skulen ? og no kjem opplevelsane på rad og rekke framover.
Reiste du alene? Nei, eg reise sammen med mi gode venninne Terese, og kunne ikkje fått en bedre roomie & reisekamerat 🙂
Er det felles reiser, eller må man komme seg ned dit selv? Active Education legger opp til ei fellesreise som man kan melde seg på. Det var veldig mange som kom med fellesreisen, og du kjem i god kontakt med dei andre studentane, men også endel som reise ned hit før på egenhånd.
Er leilighet vi skolen, eller må man finne ut det selv? Active Education legger også opp til busted for dei som ønsker det, og 95% av studentane bur fordelt på to hotell nærme kvarandre. Det er veldig kjekt og sosialt når vi bur så mange på samme sted!
Hvor mye betaler dere for bil, når det deles på 5 pers? Det kjem heilt an på kva bilselskap dåkke leiger gjennom, og kva type bil dåkke skal ha. Vi har betalt 6000 kvar for leige heile oppholdet, når vi er 5 stk. I bilen. Bensin og andre utgifter kjem utenom, så du må rekne litt eksta.
Hvordan synes du generelt det er? Veit ikkje heilt kva eg skal skrive her faktisk, for det er ubeskelivelig, det må rett og slett opplevast! Men det er ingen tvil om at det er utrulig lærerikt, det er kjekt å gå på skulen, det er kjempesosialt, du blir kjent med MANGE nye mennesker, latterfullt, veldig morro og en virkelig stor opplevelse! Konstant får eg følelsen at eg er med i en film, fordi alt du ser på film, ser du her.
Er det noke meir du lurer på, legg gjerne igjen en kommentar, så skal eg svare så godt eg kan 🙂 ha en fin kveld vidare alle!

Usatid: 13:59 – Heisann, og god kveld blir det vell til dåkke heime i Norge!
No kjem endelig svara på spørsmålsrunden, eg veit det er mange som lurer på detta med studiet i Florida. Eg har fått inn veldig mange fleire spørsmål enn eg trudde, så det blei ett veldig langt innlegg. Kunne sjølvsagt delt det i to, men syns det er like greit å ha det samla! Veldig mange spørsmål kom også ganske uventa, og det blir nok det mest åpne innlegget eg har hatt personlig på bloggen min, som er veldig uvant. Eg har delt inn i kategorier for en bedre oversikt, håper du finner svar på det du har lurt på 🙂

PERSONLIGE SPØRSMÅL

Har fulgt deg på instagram og fått inntrykk av at du ikke alltid har hatt denne sunne livsstilen med mye trening og veldig sunt kosthold. Hva fikk deg til å endre livsstilen din?
– Det stemmer. Vektproblemet og dårlig sjølvbilde fekk meg til å innsjå at noke måtte gjerast før det blei for seint. Eg var drittlei av å vere "ho tjukke" og begynte dermed med små endringer i livsstilen for å prøve å komme meg ned i vekt. Det krevde mange feilinger før det endelig gjekk min vei!

Har du gått mye ned i vekt? hvor mye?
– Ja, eg har gått ned endel i vekt. Nesten 30 kilo gjekk eg ned sammenlagt, men så skal det seiast at eg har (med vilje!) gått opp igjen nesten 10 av desse kiloane av personlige grunner.

Hvordan er det å vere en inspirasjon for mange andre ved din store lidenskap for sunn mat?
Det er egentlig heilt ufattelig rart. Det er ikkje meir enn 1 år siden eg syns det var litt flaut at eg var blant dei som baka sunne alternativer, og var ikkje veldig åpen om det. No skriver eg en blogg med "lidenskap for sunn mat" – noke eg aldri trudde eg kom til å gjere, men som eg ikkje angra ett sekund på no! (Takker forresten Terese for det, det var ho som omtrent tvang meg, haha)
Eg blir aldri vant med folk som kjem bort å gir gode ord, spørr om eg er "matbloggaren Linda" og gir fine tilbakemeldinger både her, instagram, virkeligheten, mail og facebook. Eg ønsker rett og slett berre å spre matgleden min til andre, og det er jo heilt fantastisk at den blir tatt så godt imot 🙂

Kan du vise ett før/etter bilde av deg selv?
– Oi, detta kom litt uventa for å sei det sånn! Men eg kan legge ved bildet eg la ut på instragram @lindastuhaug for ei lita stund sida. Beklager for dårlig kvalitet.

For jenter som deg som har gjennomgått en livsstilsendring, har en sunn livsstil med både mat og trening – så er det spennende å lese litt tanker og erfaringer. Kunne du tenke deg å bli litt mer "personlig" innenfor dette på bloggen din?
– Tja, i hovedsak vil eg fokusere på å vere en matblogg, men kan også begynne dele litt personlige erfaringer og tanker rundt kosthold, livsstil, trening og det som hører med. Gi ett pip om det er noke dåkke ønsker å lese meir om 🙂

Hvor ofte skeier du ut?
– Eg har ingen fasit på det, men eg er ikkje ei typisk "idag er det Lørdag, då må eg kjøpe meg noke sjokolade!!!". I bursdager, større selskaper osv. Er eg ikkje redd for å forsyne meg to ganger med kakedisken, og eg kjøper meg gjerne smågodt i helgene innimellom visst eg føler for det, eller spise ute på restaurant etc.

Spiser du aldri karbohydrater?
For å vere ærlig syns eg karbohydrater i form av ris, pasta, brød, poteter osv. er gørrkjedelig, og det er derfor eg sjelden spiser det. Eg får i meg karbohydrat via masse frukt, bær, grønnsaker og havregryn – og av og til knekkebrød, søtpotet, potet i form av potetbåter osv, bønner,

Har du noen gang telt kalorier, eller spiser du bare til du blir mett?
Ja, eg har våre på det stadiet der eg har finrekna på kalorier. Det er en periode eg lærte ufattelig masse, og eg sitter igjen med mykje kunnskap per idag. Eg har veldig godt kontroll på næringsinnhold i mat, men er slutta å rekne kalorier. No passa eg på å få i meg masse, sunn, god, næringsrik mat, og spiser til eg er mett 🙂

Hvilken jobb har du? trives du?
– Eg jobba på en kafê i Førde sentrum, Olefine Elvegården, men sa opp jobben min før eg drog til USA. Eg trivdes virkelig kjempegodt, det er en grunn til at eg har jobba der i 4 år!

Hva skal du gjøre når du kommer hjem fra Florida?
– Først og fremst feire jul og ta igjen mykje kvalitetstid med nære og kjære <3 Deretter blir det jobbing ett halvt år før eg evt. Skal studere.

Skal du studere neste år, hva i tilfelle?
– Ja, eg har lyst å ta ei utdanning innenfor helse/ernæring/kosthold – kor og konkret kva veit eg ikkje enda.

Hvor mye tar du i knebøy, markløft og benkpress?
Knebøy har eg nesten ikkje trent det siste året, pga. en vond korsrygg. Eg har nettopp fått det med i programmet mitt igjen, og må som alle andre starte "på nytt". Forrige beinøkt trente eg 10×4 på 50 kilo, om eg husker riktig. Sumo markløft er min favorittøvelse, som eg har fått mest framgang i. Rett før eg drog heimefra tok slo eg min personlige rekord, og trene 5×5 på 100 kilo. Benkpress er min største svakhet, som eg gleder meg til å bli sterkare i! Her tar eg no 8×4 på 32 kilo.

DIVERSE SPØRSMÅL

Hei, hva bruker du av produkter for å få frem vaniljesmak i det du lager? Noen produkt anbefalinger? Gjerne Iherb. Du er utrolig dyktig, Linda 😀
Tusen takk for det! For å få fram vaniljesmak bruker eg sweetdrops vanilje, ekte vaniljepulver, frøene fra vaniljestang eller vaniljeessens.


Heimelaga vaniljekrem laga med vaniljestang for ekstra god vaniljesmak ? Trykk på bildet for å komme direkte til oppskrifta!

SPØRSMÅL OM STUDIET I FLORIDA

Lurer på om det er en økonomisk forskjell i å dra som student til florida vs bali?
– Studentavgifta er den samme om du reiser til Bali eller Florida, så lenge du reiser med Active Education. Eg har ikkje satt med inn i det å reise til Bali, men her i Florida kjem det en ekstrautgift med å leige bil, studentforsikringa er litt dyrare og eg trur også flybillettane hit er litt dyrare. Her er også ufattelig masse å oppleve i forhold til Bali, som er hovedgrunnen til at eg valgte å reise hit. Å bu i USA er virkelig en stor opplevelse!

Kor tidlig var søkefristen osv, forberedte doke alt sommeren i fjor eller gjorde doke det i år?
Det er ingen konkret søknadsfrist, du får plass så lenge det er ledige plasser på studestedet. I Florida i år var det mange som ikkje kom med, fordi det er ett populært studested og fylte seg fort opp. Eg og Terese bestilte rundt Mars, og kontenuerlig var det forberelselser som måtte gjerast, men det meste kom i sommermånedene før aveise.

Jeg har meldt meg på PT1 i Florida høsten 2014, og lurer på hva du synes om Active Education?
Er du fornøyd med oppsett, info, organisering osv?
Så kjekt da, du har masse å glede deg til 🙂 Eg er absolutt fornøgd med Active Educaton, både oppsett, informasjon og organisering med tanke på forberedelser, avreise, ankomst, busted, skule og ellers generelt.

Lurte også på om det er noen store "uforutsette" kostnader? Evt. hva bruker du mest penger på der nede?
Budsjettet som du finner på Active Education sin heimeside er ganske oversiktlig og grei, men tanke på kostnadene som skal betalast før du kjem hit. Du må legge av en god del penger til busted og bil etter du er komt ned, så kommer resten utenom. Kor masse penger man bruker på mat, shopping og fritid er opp til kvar enkelt! Mat har hittil våre min største kostnad, men no som eksamenstida er over for ei stund skal vi bruke litt meir tid på opplevelser i vakre Orlando!

Hvor god bør engelskkunnskapene være før enn reiser ned å merker du at du blir bedre i engelsk mens du bor der?
Ca. 30% av undervisninga er på engelsk, og då burde engelskkunnskapane vere nokså over middels. Forelesninger i ledd, bevegelser og biomekanikk blir fort vanskelig når det er på engelsk, her sleit eg ganske masse og satt berre som ett spørsmålstegn i timane. Vi snakka ikkje så masse engelsk ellers, utenom på butikker og i noke av undervisninga, men forståelsen er blitt masse bedre (spesilet innanfor emnene ovenfor!)

– Er det mye skole om dagene?
Det varierer fra dag til dag, timeplanen blir lagt opp forskjellig fra veke til veke. Kan gi ett eksempel på korleis ei typisk veke har sett ut for oss i delemne 1, ditta er berre ei grov oversikt, og siden det er ett samarbeid med National Personal Training Instisute så har vi to forskjellige forelesninger på dei lange dagane og Bootcamp i mellom dei.
Mandag: 12.00 – 19.00
Tirsdag: 08.00 – 11.00
Onsdag: 11.30 – 18.00
Tordag: 09.00 – 11.00
Fredag: 11.30 – 17.30


Hvordan er pensum? Er det vanskelig stoff?
Emnene er ?grunnleggande anatomi og aktivitetsfysologi? og ?fitnessinstruksjon og personlig trening? ? og inni desse emna ligger det masse pensum. Eg finner ikkje igjen sida der det står konkret, men det er relativt masse. Om det er vanskelig stoff varierer fra person til person, første emne syns eg personlig var vanskelig.

Hvordan får man tak i bøkene og hva heter de?
Bøkene må du få tak i på eget ansvar. Eg trur navnet på bøkene ligger ute på Active education sin heimeside, eg har ikkje bøkene her med meg no og har derfor ikkje oversikt dessverre.

Ka er gøyast der nede, utdanninga eller sosiallivet?
Veit ikkje heilt kva du legger i ordet ?gøyast? ? men eg er her for å lære og få ei utdanning. Fritida og sosiallivet kjem i andre rekke, sjølv om eg syns det er kjekkare å kose meg med gode venner i motsetning til å sitte inne å lese en heil dag, men det handler om priorioteringer. Vi har våre flinke å gatt sammen å øvd fleire, så vi har slått to fluer i en smekk J

Hvor mye penger må man regne med selv(utenom støtten fra lånekassen)?
Du må ha en egenkapital på minimum 40.000 til lommepenger for å kunne søke visum. Eg vil ikkje gi noke konkret svar, for det varierer sånn fra person til person.

Vet at det ligger et budsjett på siden demmens, men hva har du brukt?
18000 + på busted, 6000 + på bil. Også penger til mat, shopping, nødvendigheter i forhold til skulen ? og no kjem opplevelsane på rad og rekke framover.

Reiste du alene?
Nei, eg reise sammen med mi gode venninne Terese, og kunne ikkje fått en bedre roomie & reisekamerat 🙂

Er det felles reiser, eller må man komme seg ned dit selv?
Active Education legger opp til ei fellesreise som man kan melde seg på. Det var veldig mange som kom med fellesreisen, og du kjem i god kontakt med dei andre studentane, men også endel som reise ned hit før på egenhånd.

Er leilighet vi skolen, eller må man finne ut det selv?
Active Education legger også opp til busted for dei som ønsker det, og 95% av studentane bur fordelt på to hotell nærme kvarandre. Det er veldig kjekt og sosialt når vi bur så mange på samme sted!

Hvor mye betaler dere for bil, når det deles på 5 pers?
Det kjem heilt an på kva bilselskap dåkke leiger gjennom, og kva type bil dåkke skal ha. Vi har betalt 6000 kvar for leige heile oppholdet, når vi er 5 stk. I bilen. Bensin og andre utgifter kjem utenom, så du må rekne litt eksta.

Hvordan synes du generelt det er?
Veit ikkje heilt kva eg skal skrive her faktisk, for det er ubeskelivelig, det må rett og slett opplevast! Men det er ingen tvil om at det er utrulig lærerikt, det er kjekt å gå på skulen, det er kjempesosialt, du blir kjent med MANGE nye mennesker, latterfullt, veldig morro og en virkelig stor opplevelse! Konstant får eg følelsen at eg er med i en film, fordi alt du ser på film, ser du her.

Er det noke meir du lurer på, legg gjerne igjen en kommentar, så skal eg svare så godt eg kan 🙂 ha en fin kveld vidare alle!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg