Linda Stuhaug

Annonse

21. januar 2015

Middagsrester i smakfulle lunsjwraps

Middagsrester i smakfulle lunsjwraps
Hei godtfolk!
Innom med eit smakfullt lunsjtips idag – eller det er jo typisk mat som også kan spises som enkel middag. Wraps med biffstrimler var eit resultat av rester fra middagen dagen før, ferdigstekte biffstrimler som var til overs blei fylt i lomper, og det blei en sunn, velsmakande og mettande lunsj!
Wrapsene kan fint surres inn i aluminiumsfolie og tas med i matpakken. Like godt kaldt som varmt –
Eg brukte 2 speltlomper – du kan bruke dei lompene du liker, her er oppskrifta mi på heimelaga (glutenfri) lomper som eg foretrekker 1/2 avokado Grønnsaker Krydder Biffstrimler av storfe
? Har du ikkje ferdigstekte biffstrimler steiker du opp i litt steikefett og godt krydder. Sjølv brukte eg kun salt&pepper.
? Mos avokado og smak til med krydder så du får en smakfull guacamole. Eg brukte grovkverna chilli, kvitløk, salt og pepper.
? Smør guacamole på lompene, fyll med valgfri grønnsaker og avslutt med biffstrimlane. Nyt!
Baktanken med innlegget er rett og slett å tipse dere om kor enkelt man kan få spist opp restemat. Du kan naturligvis fylle lompene med forskjellige varianter av kjøtt, grønnsaker og dressinger – alt etter kva rester du har til overs!
Eg hadde også eit par gulerøtter som eg knaska på sida. Litt ekstra grønt har vi alle berre godt av!
Hugs at du kan følge meg på facebook ved å trykke her eller på bildet ovenfor! Da er det enkelt å følge med på oppdateringer og nye oppskrifter på bloggen. No er eg bikka over 15.000 likes, noke som er utrulig kjekt 🙂

Hei godtfolk!

Innom med eit smakfullt lunsjtips idag – eller det er jo typisk mat som også kan spises som enkel middag. Wraps med biffstrimler var eit resultat av rester fra middagen dagen før, ferdigstekte biffstrimler som var til overs blei fylt i lomper, og det blei en sunn, velsmakande og mettande lunsj!

Wrapsene kan fint surres inn i aluminiumsfolie og tas med i matpakken. Like godt kaldt som varmt –

Eg brukte
2 speltlomper – du kan bruke dei lompene du liker, her er oppskrifta mi på heimelaga (glutenfri) lomper som eg foretrekker
1/2 avokado
Grønnsaker
Krydder
Biffstrimler av storfe

? Har du ikkje ferdigstekte biffstrimler steiker du opp i litt steikefett og godt krydder. Sjølv brukte eg kun salt&pepper.

? Mos avokado og smak til med krydder så du får en smakfull guacamole. Eg brukte grovkverna chilli, kvitløk, salt og pepper.

? Smør guacamole på lompene, fyll med valgfri grønnsaker og avslutt med biffstrimlane. Nyt!

Baktanken med innlegget er rett og slett å tipse dere om kor enkelt man kan få spist opp restemat.
Du kan naturligvis fylle lompene med forskjellige varianter av kjøtt, grønnsaker og dressinger – alt etter kva rester du har til overs!

Eg hadde også eit par gulerøtter som eg knaska på sida. Litt ekstra grønt har vi alle berre godt av!



Hugs at du kan følge meg på facebook ved å trykke her eller på bildet ovenfor!
Da er det enkelt å følge med på oppdateringer og nye oppskrifter på bloggen. No er eg bikka over 15.000 likes, noke som er utrulig kjekt 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg