Annonse
6. mai 2015
Krokan snacks
God onsdag!
I mangel på skivede mandler og tålmodighet når eg ville lage sukkerfri, brente mandler her en dag – så blei det en raskere og enklere versjon som smaker minst like godt.
Søte, knasande sprø mandler alâ krokansnacks – sukkerfri, glutenfri og melkefri –
Krokan snacks
100 g mandler
2 ss sukrin gold
1/2 ts kanel
1 ts cocosa, evt. smør
En god klype maldonsalt
Hakk mandlene og ha alle ingrediensene i en varm steikepanne. La det smelte sammen og bli godt gyllent før du hat nøttene over på eit bakepapir. La dei bli heilt avkjølte, det er da dei blir sprø og gode.
Oppbevar i glass i romtemperatur.
Både brente mandler og krokansnacks er nydelig over yoghurtblandinger, havregrøten, desserter, topping på is, kaker eller lignande. En håndfull som snacks er også heilt innafor!
Dei holder seg vekesvis, så doble eller triple gjerne oppskrifta når du først er i gang!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR