Fetabakt kyllingfilet med rotmos

Heisann!

Sida det har blitt søte oppskrifter to dager på rad så bryter eg torsdagstradisjonen med søt oppskrift til helga med eit middagstips idag. En sunn, rask og enkel middag med få ingredienser, men samtidig masse smak. Dette blei porsjonsmiddag til meg en dag, men det er berre å justere mengden om det er fleire som skal spise.

Fetabakt kyllingfilêt med rotmos –

Til en person

1 stor kyllingfilêt
2 ss fetaost i terninger
1 liten søtpotet
1 gulrot
En liten bit kålrot, kan sløyfes
Krydder

Skrell søtpotet, gulrot og kålrot, del i like store terninger. Kok møre, hell av vatnet og mos klumpfri med stavmikser. Smak gjerne til med salt&pepper om du ønsker det.

Medan rotfruktene koker seg møre gjer du klar kyllingfilêten. Krydre den med valgfritt krydder – eg brukte grovkverna chilli pg kvitløk – knus over fetaost og steik på 180 grader i 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.

Server straks!

Like godt passer dette som lunsj eller kveldsmat. Juster mengdene etter deg og dine behov!

God middag og god torsdag vidare!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Ser nydelig ut Linda! 😀

  2. Linda Marie Stuhaug

    Monika: Så bra, det smakte iallefall veldig godt 🙂

  3. Kjærer du opp fileten før du steker den?

  4. NAM!!!!

  5. Linda Marie Stuhaug

    Sonja: Veldig godt 🙂

  6. Linda Marie Stuhaug

    sandra: Nei, etterpå.