Linda Stuhaug

Annonse

Panøtt og vaniljeproteinbar

Panøtt og vaniljeproteinbar
Hei!
Ei av dei første oppskriftene eg lagde med den nye fibersirupen var proteinbar med smak av peanøtt og vanilje, med crunchy peanøtter inni og hakka sjokolade på toppen. Knallgod kombinasjon mellom det søte, salte, mjuke og crunchy!
Fibersirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fiber som er laga av plantefiberet isomalto-oligosakkarid. Sirupen er heilt uten tilsatt sukker, med heile 70 g fiber og 5 g sukkerarter pr. 100 g.
Dette er en superingrediens som smaker godt og gjer godt for kroppen på samme tid. Fibersirup clear er det som skal til i baking og matlaging for å få en sprø utside og mjuk kjerne, og er eit vidundermiddel i barer for å få den småseige konsistensen. Du får den på ulike helsekostbutikker og funksjonellmat.no.
Innlegget inneholder annonselenker.
Peanøtt og vaniljeproteinbar, 2 stykker 50 g fiberfirup clear 30 g peanøttmel 25 g vaniljeprotein 1-2 ts sukrinmelis en klype salt litt salte peanøtter, hakka litt sukkerfri sjokolade til topping
Varm opp sirup til den bobler, enten i mikro eller i en liten kjele. Bland staks sammen med resten av ingrediensene utenom sjokoladen til en fast deig, form til proteinbarer med fuktige hender og trykk nedi sjokoladebiter på slutten. Bruk en bitteliten skvett vatn om deiga ikkje vil forme seg.
Sett kjølig 30 minutter, så er dei spiseklare. Står seg fint nokre dager i kjøleskap.
Har du ikkje for eksempel vaniljeprotein kan eit dryss ekte vaniljepulver, stevia vanilje og/eller vaniljeessens brukes, så bytter du tørrvare med anna. Ellers er det berre å mikse og trikse med ulike tørrvarer og ingredienser for ulike smaker på barene!
Til slutt to tirsdagstips til dere fra x-life
Du får no 25% rabatt på alle treningsoverdeler til både dame og herre. Sjå utvalget her!
For å ikkje glømme 2XU kompresjonstights i mange forskjellige farger som er på 22% rabatt, utvalget finner du her!
Ha en fin tirsdaga alle sammen 🙂

Hei!

Ei av dei første oppskriftene eg lagde med den nye fibersirupen var proteinbar med smak av peanøtt og vanilje, med crunchy peanøtter inni og hakka sjokolade på toppen. Knallgod kombinasjon mellom det søte, salte, mjuke og crunchy!

Fibersirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fiber som er laga av plantefiberet isomalto-oligosakkarid. Sirupen er heilt uten tilsatt sukker, med heile 70 g fiber og 5 g sukkerarter pr. 100 g.

Dette er en superingrediens som smaker godt og gjer godt for kroppen på samme tid. Fibersirup clear er det som skal til i baking og matlaging for å få en sprø utside og mjuk kjerne, og er eit vidundermiddel i barer for å få den småseige konsistensen. Du får den på ulike helsekostbutikker og funksjonellmat.no.


Innlegget inneholder annonselenker.

Peanøtt og vaniljeproteinbar, 2 stykker
50 g fiberfirup clear
30 g peanøttmel
25 g vaniljeprotein
1-2 ts sukrinmelis
en klype salt
litt salte peanøtter, hakka
litt sukkerfri sjokolade til topping

Varm opp sirup til den bobler, enten i mikro eller i en liten kjele. Bland staks sammen med resten av ingrediensene utenom sjokoladen til en fast deig, form til proteinbarer med fuktige hender og trykk nedi sjokoladebiter på slutten. Bruk en bitteliten skvett vatn om deiga ikkje vil forme seg.

Sett kjølig 30 minutter, så er dei spiseklare. Står seg fint nokre dager i kjøleskap.

Har du ikkje for eksempel vaniljeprotein kan eit dryss ekte vaniljepulver, stevia vanilje og/eller vaniljeessens brukes, så bytter du tørrvare med anna. Ellers er det berre å mikse og trikse med ulike tørrvarer og ingredienser for ulike smaker på barene!

Til slutt to tirsdagstips til dere fra x-life


Du får no 25% rabatt på alle treningsoverdeler til både dame og herre. Sjå utvalget her!


For å ikkje glømme 2XU kompresjonstights i mange forskjellige farger som er på 22% rabatt, utvalget finner du her!

Ha en fin tirsdaga alle sammen 🙂

Annonse

2 Kommentarer

A

A

29. august 2018

Hvordan får du dine så lyse?? Mine blir helt mørke, bruker det samme som deg bortsett fra vaniljepulver… 🙂

Linda Stuhaug

29. august 2018

Hm, nei det veit eg ikkje. Det er jo ulike typer både peanøttmel og vaniljeprotein då 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg