Den beste kyllingsalaten!

En salat er så masse meir enn berre salat!

Eg lagde en komplett og nydelig kyllingsalat for ei stund sida som har blitt laga mange ganger i ettertid. Gode smaker, konsistens, crunch og næring som kroppen vil ha meir av. Med dei rette ingrediensene vil en stor salatbolle på middagsbordet falle i smak hos store som små.

Kylling, mango, granateple, kikerter, fetaost, nøtter… håper det frister –

Til 4 personer brukte eg:

600 g kyllingfilêt
1 boks kikerter
1 pakke crispysalat
1 agurk
1 pakke plommetomater
1/2 rødløk
1 søtpaprika
1 mango
1 granateple
200 g fetaost
2-3 never valnøtter
en slump olje og eplecidereddik
salt og pepper

Steik kylling med krydder du liker, gjerne fersk kvitløk og chilli for ekstra smak. Kutt opp grønnsakene, rens mango og granateple, smuldre fetaosten, grovhakk nøttene og ha alt i en stor salatbolle. Smakstilsett med en slump olje, eplecidereddik, salt og pepper. Server straks!

Server gjerne med brød, lomper, i wraps, med pasta, egg eller lignande etter smak og behag. Tilsett ekstra ingredienser, miks og triks!

Planlegger du middag og du vil det skal gå ekstra kjapt, steik kyllingen kvelden i forveien eller kjøp salatkjøtt av kylling. Da vil maten vere klar på 10 minutter! Lag gjerne ekstra eller sikre deg rester i lunsjboksen dagen etterpå.

Velbekomme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

  1. Elisabeth Bentzen

    Dette så deilig ut 🙂

  2. Å så godt det ser ut!

  3. Alice Hamran

    Åh nam! Som om jeg ikke var sulten NOK… Nå gleder jeg meg til morgendagen! 😀 Flott innlegg <3

  4. Denne så faktisk god ut, ikke ofte salater gjør det!

  5. Nam, denne skal jeg teste ut! Jeg elsker grillet kylling, slik vi kjøper ferdig i butikken ( tar alltid av skinnet da jeg ikke kan fordra det). Er grillet kylling mindre næringsrikt/mer usunt enn kyllingfileten vi kjøper og tilbereder selv?

  6. Linda Marie Stuhaug

    Hanne: Grilla kylling med skinn inneholder meir fett enn kyllingfilêt, men når skinnet fjernes vil eg ikkje tru forskjellen er så alt for stor 🙂

  7. Linda Marie Stuhaug

    Silje: Det tar eg virkelig som eit kompliment!! 🙂

  8. Linda Marie Stuhaug

    Alice Hamran: Tusen takk for det Alice 🙂

  9. Linda Marie Stuhaug

    naomi: Takk Naomi 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    Elisabeth Bentzen: Så bra! Tommel opp for gode smakskombinasjoner i salater 🙂

  11. Hvordan tilbereder man kikertene til denne salaten?

  12. Linda Marie Stuhaug

    Hanne: Kikerter på hermetikk skal kun skylles 🙂