Linda Stuhaug

Annonse

25. august 2015

Den beste kyllingsalaten!

Den beste kyllingsalaten!
En salat er så masse meir enn berre salat!
Eg lagde en komplett og nydelig kyllingsalat for ei stund sida som har blitt laga mange ganger i ettertid. Gode smaker, konsistens, crunch og næring som kroppen vil ha meir av. Med dei rette ingrediensene vil en stor salatbolle på middagsbordet falle i smak hos store som små.
Kylling, mango, granateple, kikerter, fetaost, nøtter… håper det frister –
Til 4 personer brukte eg:
600 g kyllingfilêt 1 boks kikerter 1 pakke crispysalat 1 agurk 1 pakke plommetomater 1/2 rødløk 1 søtpaprika 1 mango 1 granateple 200 g fetaost 2-3 never valnøtter en slump olje og eplecidereddik salt og pepper
Steik kylling med krydder du liker, gjerne fersk kvitløk og chilli for ekstra smak. Kutt opp grønnsakene, rens mango og granateple, smuldre fetaosten, grovhakk nøttene og ha alt i en stor salatbolle. Smakstilsett med en slump olje, eplecidereddik, salt og pepper. Server straks!
Server gjerne med brød, lomper, i wraps, med pasta, egg eller lignande etter smak og behag. Tilsett ekstra ingredienser, miks og triks!
Planlegger du middag og du vil det skal gå ekstra kjapt, steik kyllingen kvelden i forveien eller kjøp salatkjøtt av kylling. Da vil maten vere klar på 10 minutter! Lag gjerne ekstra eller sikre deg rester i lunsjboksen dagen etterpå.
Velbekomme 🙂

En salat er så masse meir enn berre salat!

Eg lagde en komplett og nydelig kyllingsalat for ei stund sida som har blitt laga mange ganger i ettertid. Gode smaker, konsistens, crunch og næring som kroppen vil ha meir av. Med dei rette ingrediensene vil en stor salatbolle på middagsbordet falle i smak hos store som små.

Kylling, mango, granateple, kikerter, fetaost, nøtter… håper det frister –

Til 4 personer brukte eg:

600 g kyllingfilêt
1 boks kikerter
1 pakke crispysalat
1 agurk
1 pakke plommetomater
1/2 rødløk
1 søtpaprika
1 mango
1 granateple
200 g fetaost
2-3 never valnøtter
en slump olje og eplecidereddik
salt og pepper

Steik kylling med krydder du liker, gjerne fersk kvitløk og chilli for ekstra smak. Kutt opp grønnsakene, rens mango og granateple, smuldre fetaosten, grovhakk nøttene og ha alt i en stor salatbolle. Smakstilsett med en slump olje, eplecidereddik, salt og pepper. Server straks!

Server gjerne med brød, lomper, i wraps, med pasta, egg eller lignande etter smak og behag. Tilsett ekstra ingredienser, miks og triks!

Planlegger du middag og du vil det skal gå ekstra kjapt, steik kyllingen kvelden i forveien eller kjøp salatkjøtt av kylling. Da vil maten vere klar på 10 minutter! Lag gjerne ekstra eller sikre deg rester i lunsjboksen dagen etterpå.

Velbekomme 🙂

Annonse

2 Kommentarer

V

Veronica

5. juni 2019

Denne var knall god. Takk for oppskrift!

Linda Stuhaug

5. juni 2019

Herlig! Kjekt å inspirere 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg