Aubergine pizza

Hei hopp og god mandag!
Eg har virkelig fått smaken på bakt aubergine med tomatsaus og smelta ost, i går lagde eg desse herlige aubergine pizzaene til middag. Raskere og enklere pizza finner ikkje, desse klargjer du på 5 minutter før dei gjer seg ferdige i ovnen! Det er kjøttfri mandag og da anbefaler eg virkelig desse –

IMG_2051

Aubergine pizza, 1 porsjon
1 aubergine
ketsjup eller tomatpurê
ekstra grønt/ anna topina
ost

Slik gjer du:
1. Skjær auberginen i ca. 1 cm tjukke skiver. Fordel over langpanne med bakepapir. Smør på ketsjup eller tomatpurê, ha over ost og ekstra grønt eller anna topping. Bruk krydder og gjerne urter for ekstra smak.
2. Steik midt i ovnen på 200 grader til osten er smelta og gyllen, ca. 15-20 minutter.
3. Server varme!

IMG_2056

Aubergine pizza passer like godt til lunsj eller middag som på tapasbordet. Perfekte porsjonspizzaer!

IMG_2064
IMG_2058

Saftig og smakfull pizza. Dette blei så utrulig godt, håper fleire tørr å prøve!
God mandag alle sammen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Dette hørtes spennende ut Llinda! og det ser veldig godt ut 😀

    1. Så bra! Eg synes det var SÅ godt 🙂 Blir ikkje første og siste gang!

  2. Dette ser jo deilig ut ! Skal absolutt prøves. Har du prøvd de med annet full ? f.eks. med kjøtt ? evt. hvordan ble det ?

    1. Hei! Nei, eg har faktisk ikkje prøvd med kjøtt enda. Det er sikkert knall det også 🙂

  3. Hei, Linda!
    Jeg og min samboer har kjøttfri uke denne uka. Og i kveld skal vi prøve Aubergine pizza. Ser utrolig godt ut! Takk for oppskrift. Ha en fortsatt fin dag 🙂

    1. Aubergine pizza er faktisk så utrulig godt! Håper dere liker det 🙂