Linda Stuhaug

Annonse

18. februar 2016

Laksewrap

Laksewrap
Hei!
Her får dere dagene enkle med veldig mattips: laksewrap! Dette er en gjenganger i kvardagskostholdet mitt, typiske måltider eg sjelden deler, men som blir spist masse. Lomper fylt med røkt laks og anna godt, surra sammen og nytes til frukost, lunsj eller kveldsmat.
Eg spiser lomper kvar einaste dag, selfølgelig med varierande pålegg. Røkt laks er en av favorittane, og da får dere min favorittkombinasjon her:
Du trenger speltlomper/lomper philadelphia spinat eller crispysalat røkt laks i skiver rødløk cottage cheese eller avokado grovkverna pepper
Smør halve lompa med philadelphia, fyll andre sida med pålegget. Start å surre fra sida med pålegget, slik at philadelphiaen fungerer som «lim» til å holde det sammen. Nyt straks eller pakk inn i aluminiumsfolie: perfekt å ta med i lunsjboksen!
Eg varierer altså mellom avokado og cottage cheese, men resten av fyllet når eg har laks er heilt likt. En uslåelig kombinasjon! Masse pålegg er også eit must, nesten så lompa ikkje kan surres sammen 😉
Dette er også supert på tapasbordet, men da er det greit å ikkje overfylle lompene, og skjære munnfulle biter.
Ønsker alle en fin dag vidare 🙂

Hei!

Her får dere dagene enkle med veldig mattips: laksewrap! Dette er en gjenganger i kvardagskostholdet mitt, typiske måltider eg sjelden deler, men som blir spist masse. Lomper fylt med røkt laks og anna godt, surra sammen og nytes til frukost, lunsj eller kveldsmat.

Eg spiser lomper kvar einaste dag, selfølgelig med varierande pålegg. Røkt laks er en av favorittane, og da får dere min favorittkombinasjon her:


Du trenger
speltlomper/lomper
philadelphia
spinat eller crispysalat
røkt laks i skiver
rødløk
cottage cheese eller avokado
grovkverna pepper

Smør halve lompa med philadelphia, fyll andre sida med pålegget. Start å surre fra sida med pålegget, slik at philadelphiaen fungerer som «lim» til å holde det sammen. Nyt straks eller pakk inn i aluminiumsfolie: perfekt å ta med i lunsjboksen!

Eg varierer altså mellom avokado og cottage cheese, men resten av fyllet når eg har laks er heilt likt. En uslåelig kombinasjon! Masse pålegg er også eit must, nesten så lompa ikkje kan surres sammen 😉


Dette er også supert på tapasbordet, men da er det greit å ikkje overfylle lompene, og skjære munnfulle biter.


Ønsker alle en fin dag vidare 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg