Linda Stuhaug

Annonse

2. mars 2016

Laks- og brokkoligrateng

Laks- og brokkoligrateng
Hei!
Det er onsdag, vi er halvveis til helg (igjen!) og eg vil idag dele en utrulig rask og enkel laksemiddag med dere: laks- og brokkoligrateng! Denne formen er ferdig på 20-25 fra start til slutt, krever lite ingredienser og smaker fantastisk godt. Heilt super som kvardagsmiddag når tida kan vere litt knapp.
Håper du lar deg friste:
Laks- og brokkoligrateng, 3-4 personer 2 brokkoli 4 laksefilêter 1 boks philadelphia kvitløk&urter revet eller skiva ost salt og pepper
Tilbehør søtpotetmos 4 mellomstore søtpoteter salt & pepper
Slik gjer du: 1. Sett ovnen på 180 grader. Skrell søtpotetene, del i mindre biter og sett på kok til bitene er møre.
2. Skjær brokkoli i buketter og ha i en ildfast form. Spre over philadelphia, laks i mindre biter med litt salt og pepper over. Topp formen med ost, sett midt i ovnen. Gratengen er ferdig når osten er smelta og gyllen, ca. 15 minutter.
3. Hell av vatnet av søtpotetbitene, mos til en klumpfri søtpotetmos med litt salt og pepper. Server middagen straks!
Du kan selfølgelig velge anna tilbehør, men søtpotetmos passa utrulig godt, så det anbefales!
Like god er retten kald, så ta gjerne med i lunsjboksen dagen etterpå. Luksuslunsj 🙂
Velbekomme 🙂

Hei!

Det er onsdag, vi er halvveis til helg (igjen!) og eg vil idag dele en utrulig rask og enkel laksemiddag med dere: laks- og brokkoligrateng! Denne formen er ferdig på 20-25 fra start til slutt, krever lite ingredienser og smaker fantastisk godt. Heilt super som kvardagsmiddag når tida kan vere litt knapp.

Håper du lar deg friste:

Laks- og brokkoligrateng, 3-4 personer
2 brokkoli
4 laksefilêter
1 boks philadelphia kvitløk&urter
revet eller skiva ost
salt og pepper

Tilbehør søtpotetmos
4 mellomstore søtpoteter
salt & pepper

Slik gjer du:
1. Sett ovnen på 180 grader. Skrell søtpotetene, del i mindre biter og sett på kok til bitene er møre.

2. Skjær brokkoli i buketter og ha i en ildfast form. Spre over philadelphia, laks i mindre biter med litt salt og pepper over. Topp formen med ost, sett midt i ovnen. Gratengen er ferdig når osten er smelta og gyllen, ca. 15 minutter.

3. Hell av vatnet av søtpotetbitene, mos til en klumpfri søtpotetmos med litt salt og pepper. Server middagen straks!


Du kan selfølgelig velge anna tilbehør, men søtpotetmos passa utrulig godt, så det anbefales!

Like god er retten kald, så ta gjerne med i lunsjboksen dagen etterpå. Luksuslunsj 🙂

Velbekomme 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg