Linda Stuhaug

Annonse

12. mai 2016

12 populære sukkerfri kaker som kan passe til 17.mai feiringa!

12 populære sukkerfri kaker som kan passe til 17.mai feiringa!
Hei alle sammen!
Pinse og 17.mai nærmer seg med stormskritt og både is, kaker og desserter hører med på slike dager. Eg har i dette innlegget samla 12 oppskrifter på sunnere kaker som kan passe til feiringa. Alle oppskriftene er uten sukker, alle er/kan lages uten gluten og fleire er alternativt uten melk.
Enten man har en bakgrunn for å velge desse kakene eller berre ønsker eit eller fleire sukkerfri alternativer på kakebordet, så håper eg at eg kan inspirere med nokre av mine populære oppskrifter fra arkivet 🙂
Psst! Under menyen, «sunt salt og søtt» kan du velge og vrake i langt over hundre oppskrifter på kaker, muffins, desserter, is, snacks og bakst om det er noko anna du er på utkikk etter 🙂 I dagens innlegg er det fokus på kaker:
Snickerskake: Perfekt til en munnfull! Denne er en av mine mest populære søte oppskrifter, og faller i smak hos både barn, ungdom, voksne og eldre. Skal du virkelig kjøre ei sikker sukkerfri oppskrift er denne til å anbefale 🙂
Gulrotkake: Saftig og knallgod med frisk kremostglasur. nam!
Bringebærkake med innbakt ostekrem: En ny vri på klassisk bærkake. Innbakt ostekrem gjer kaka enda saftigere og man slipper klisset med glasur på toppen 🙂
Ostekake: Den beste ostekaka uten tilsatt sukker! Småseig, sprø bunn og klassisk topp.
Sunnere brownies: Heilt super å servere med krem og friske bær, så blir det ei skikkelig festkake.
Blåbærkake med innbakt vaniljekrem:
Nydelig kombinasjon mellom blåbær og vaniljekrem. Denne smaker best lun!
Marengskake: Den klassiske 17.mai kaka i sukkerfri og sunnere versjon. Topping av vaniljekrem og frisk frukt/bær 🙂
Seige kransekakestenger: Sprø med seig kjerne, nesten for gode til å vere sukkerfri!
Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem: Har du fersk eller fryst rabarbra kan denne kaka anbefales!
Sjokoladekake med krema sjokoladeglasur: Server friske bær vedsiden av, eller kanskje som en del av toppingen for ekstra 17.mai-preg!
Krydderkake-muffins med kremostglasur: Muffins i rødt, kvitt og blått.
Vaniljekake med jordbær og kvit sjokolade: En kombinasjon som smaker utrulig godt i ei saftig kake.
Det er berre å spørre om du lurer på noko angående ingredienser, framgangsmetode, bytting også vidare, så skal eg svare så godt eg kan 🙂
Ha en fin dag!

Hei alle sammen!

Pinse og 17.mai nærmer seg med stormskritt og både is, kaker og desserter hører med på slike dager. Eg har i dette innlegget samla 12 oppskrifter på sunnere kaker som kan passe til feiringa. Alle oppskriftene er uten sukker, alle er/kan lages uten gluten og fleire er alternativt uten melk.

Enten man har en bakgrunn for å velge desse kakene eller berre ønsker eit eller fleire sukkerfri alternativer på kakebordet, så håper eg at eg kan inspirere med nokre av mine populære oppskrifter fra arkivet 🙂

Psst! Under menyen, « sunt salt og søtt» kan du velge og vrake i langt over hundre oppskrifter på kaker, muffins, desserter, is, snacks og bakst om det er noko anna du er på utkikk etter 🙂 I dagens innlegg er det fokus på kaker:

Snickerskake:
Perfekt til en munnfull! Denne er en av mine mest populære søte oppskrifter, og faller i smak hos både barn, ungdom, voksne og eldre. Skal du virkelig kjøre ei sikker sukkerfri oppskrift er denne til å anbefale 🙂

Gulrotkake:
Saftig og knallgod med frisk kremostglasur. nam!

Bringebærkake med innbakt ostekrem:
En ny vri på klassisk bærkake. Innbakt ostekrem gjer kaka enda saftigere og man slipper klisset med glasur på toppen 🙂

Ostekake:
Den beste ostekaka uten tilsatt sukker! Småseig, sprø bunn og klassisk topp.

Sunnere brownies:
Heilt super å servere med krem og friske bær, så blir det ei skikkelig festkake.


Blåbærkake med innbakt vaniljekrem:

Nydelig kombinasjon mellom blåbær og vaniljekrem. Denne smaker best lun!

Marengskake:
Den klassiske 17.mai kaka i sukkerfri og sunnere versjon. Topping av vaniljekrem og frisk frukt/bær 🙂


Seige kransekakestenger:
Sprø med seig kjerne, nesten for gode til å vere sukkerfri!

Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem:
Har du fersk eller fryst rabarbra kan denne kaka anbefales!

Sjokoladekake med krema sjokoladeglasur:
Server friske bær vedsiden av, eller kanskje som en del av toppingen for ekstra 17.mai-preg!

Krydderkake-muffins med kremostglasur:
Muffins i rødt, kvitt og blått.

Vaniljekake med jordbær og kvit sjokolade:
En kombinasjon som smaker utrulig godt i ei saftig kake.



Det er berre å spørre om du lurer på noko angående ingredienser, framgangsmetode, bytting også vidare, så skal eg svare så godt eg kan 🙂

Ha en fin dag!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg