Linda Stuhaug

Annonse

3. juni 2016

Aubergine pizza med pepperoni

Aubergine pizza med pepperoni
God fredag!
For ei god stund tilbake posta eg oppskrift på aubergine pizza, då som en vegetarvariant. Idag deler eg en ny vri, nemlig med pepperoni på toppen!
Her fungerer aubergine som pizzabunn. Når den blir stekt blir den ekstra smakfull, mør og veldig god. Aubergine pizza er en stor favoritt hos meg og eg spiser det minst en gang i veka, ikkje berrre er det superenkelt, men det krever også få ingredienser og lages på under halvtimen.
Håper fleire vil prøve seg, for dette er SÅ godt:
Du treng, 1 porsjon 1 stor aubergine (eller 2 små) ketsjup masse ost pepperoni spisspaprika og frisk basilikum
Slik gjer du: Del aubergine i ca. 1 cm tjukke skiver. Ha over ketsjup, revet eller skiva ost, pepperoni i mindre biter og til slutt litt paprika og hakka basilikum.
Steik på 175 grader, midt i ovnen i 20-25 minutter, til osten er smelta og gyllen. Server straks med en klatt rømme.
Bytt gjerne pepperoni med anna salt skinke eller pølse, for eksempel spekeskinke eller chorizo. Eller prøv med heilt anna fyll 🙂 Det er vertfall veldig godt med noko topping som gir litt skikkelig smak.
Aubergine pizzaen fingerer like godt til middag som tilbehør til middagen eller på tapasbordet. Men sørg for at den er varm/lun – då er den best 🙂
Prøv som en lett pizzamiddag i helga – du vil bli overraska over den gode smaken og konsistensen!
God helg alle sammen 🙂

God fredag!

For ei god stund tilbake posta eg oppskrift på aubergine pizza, då som en vegetarvariant. Idag deler eg en ny vri, nemlig med pepperoni på toppen!

Her fungerer aubergine som pizzabunn. Når den blir stekt blir den ekstra smakfull, mør og veldig god. Aubergine pizza er en stor favoritt hos meg og eg spiser det minst en gang i veka, ikkje berrre er det superenkelt, men det krever også få ingredienser og lages på under halvtimen.

Håper fleire vil prøve seg, for dette er SÅ godt:


Du treng, 1 porsjon
1 stor aubergine (eller 2 små)
ketsjup
masse ost
pepperoni
spisspaprika og frisk basilikum

Slik gjer du:
Del aubergine i ca. 1 cm tjukke skiver. Ha over ketsjup, revet eller skiva ost, pepperoni i mindre biter og til slutt litt paprika og hakka basilikum.

Steik på 175 grader, midt i ovnen i 20-25 minutter, til osten er smelta og gyllen. Server straks med en klatt rømme.

Bytt gjerne pepperoni med anna salt skinke eller pølse, for eksempel spekeskinke eller chorizo. Eller prøv med heilt anna fyll 🙂 Det er vertfall veldig godt med noko topping som gir litt skikkelig smak.


Aubergine pizzaen fingerer like godt til middag som tilbehør til middagen eller på tapasbordet. Men sørg for at den er varm/lun – då er den best 🙂

Prøv som en lett pizzamiddag i helga – du vil bli overraska over den gode smaken og konsistensen!

God helg alle sammen 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg