Annonse
6. juni 2016
Vegetarburger med potetbåter og krema fetaost
God mandag!
For rundt eit år tilbake prøvde eg ut Hälsals Kök sine produkter for første gang. Min favoritt av dei produktene eg har prøvd er definitivt vegetarburgeren, veldig gode på både smak og konsistens!
Vegetarburgeren kan både grilles, steikes i steikepanna eller i ovnen. Trenger kun oppvarming og eit godt tilbehør, så blir det en komplett middag 🙂
Eg serverte med potetbåter og krema fetaost:
Du trenger, 1 porsjon
2 vegetarburgere
1-2 mellomstore poteter
50 g fetaost
1 ss kesam
finhakka chili
krydder etter smak
Slik gjer du:
Start med potetene. Skjær i båter, krydre dei godt og steik på 180 grader 25 minutter. Bruk gjerne varmluft om du vil det skal gå raskere.
Vegetarburgeren kan settes i ovnen sammen med potetene dei siste 5 minuttane, steikes på steikepanna eller grillast.
Mos fetaost sammen med kesam og 1/3 ts finhakka chilli, smak til med pepper. Burgertallerken er klar til servering! En rask, enkel og smakfull middag for en, så kan man justere mengden om det er fleire som skal spise.
Vegetarburgeren finner dere i frysedisken på ulike dagligvarebutikker og ser slik ut:
Har du prøvd noken av dei andre produktene? Fortell gjerne kva du synes! Eg er nysgjerrig og prøver gjerne nokre nye produkter om du har nokon å anbefale 🙂
Annonse
1 Kommentarer
Lewis Ithan
17. desember 2018
SKRIV EN KOMMENTAR