Linda Stuhaug

Annonse

12. september 2016

Lompefavoritt

Lompefavoritt
God mandag!
Først og fremst: beklager litt rot på bloggen dei siste dagane. Eg driver å oppdaterer litt, og det har gått ut over en del tidligere innlegg med ustrukturert tekst og forskjellige størrelser på bildene. Håper det blir fiksa iløpet av dagen, sluttresultatet blir vertfall veldig bra 🙂
Det er mandag igjen og idag vil eg dele eit superenkelt tips til frukost, lunsj eller kveldsmat. Dere som har fulgt meg lenge veit at lomper er en av mine favoritter. I 5 år har det våre nesten daglig kost hos meg, og eg spiser det med alt av pålegg. Det er ingenting som passer på brødskiva som ikkje passer i lomper, berre prøv sjølv!
Pålegget varierer eg heile tida, men som med alt anna av mat, så finner eg knallgode kombinasjoner – får dilla, og deretter spiser det konstant til eg blir lei. En gang kan det vare 5 dager, neste gang kan det vare 3 måneder…
Akkurat no er eg inni en periode der denne kombinasjonen er det beste eg får: lomper smurt med litt philadelpia, deretter eit lag spinat, jarlsberg, kokt egg, tomat og eit dryss maldonsalt. Ruller sammen og spiser det som en wraps. Så utrulig godt!
Psst… det er viktig at det er jarlsberg, og ikkje norvegia 🙂 Prøv du også da vell!
Veka er i gang igjen, og den er hektisk som vanlig. Har fleire spennande oppskrifter å dele med dere dei kommande dagane, så det er berre å følge med!
Ha en fin dag!

God mandag!

Først og fremst: beklager litt rot på bloggen dei siste dagane. Eg driver å oppdaterer litt, og det har gått ut over en del tidligere innlegg med ustrukturert tekst og forskjellige størrelser på bildene. Håper det blir fiksa iløpet av dagen, sluttresultatet blir vertfall veldig bra 🙂

Det er mandag igjen og idag vil eg dele eit superenkelt tips til frukost, lunsj eller kveldsmat. Dere som har fulgt meg lenge veit at lomper er en av mine favoritter. I 5 år har det våre nesten daglig kost hos meg, og eg spiser det med alt av pålegg. Det er ingenting som passer på brødskiva som ikkje passer i lomper, berre prøv sjølv!

Pålegget varierer eg heile tida, men som med alt anna av mat, så finner eg knallgode kombinasjoner – får dilla, og deretter spiser det konstant til eg blir lei. En gang kan det vare 5 dager, neste gang kan det vare 3 måneder…

Akkurat no er eg inni en periode der denne kombinasjonen er det beste eg får: lomper smurt med litt philadelpia, deretter eit lag spinat, jarlsberg, kokt egg, tomat og eit dryss maldonsalt. Ruller sammen og spiser det som en wraps. Så utrulig godt!

Psst… det er viktig at det er jarlsberg, og ikkje norvegia 🙂 Prøv du også da vell!

Veka er i gang igjen, og den er hektisk som vanlig. Har fleire spennande oppskrifter å dele med dere dei kommande dagane, så det er berre å følge med!

Ha en fin dag!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg