Linda Stuhaug

Annonse

24. november 2016

Sunn sjokoladekonfekt med 3 ingredienser

Sunn sjokoladekonfekt med 3 ingredienser
God kveld!
Eg stikker innom igjen med enda en sjokoladeoppskrift! Vi får vell aldri nok sjokolade, vell?
Denne sjokoladekonfekten er laga med kun 3 ingredienser, og resultatet blir en fløyelsmjuk konfekt med kokosmelk og sjokolade som smelter på tunga! Den har litt salt i seg også, som gir den gode kombinasjonen mellom søtt og salt. Den lages (bokstavligtalt) på 5 minutter, så enklere enn dette blir det nesten ikkje!
Sjokoladekonfekten er også melkefri for dei som trenger det:
Ingrediensene til denne sjokoladen får du hos www.soma.no. Det er Black Friday imorgon og Soma har tjuvstarta salget med ca. 500 produkter fordelt på 20 merkevarer og med rabatter opp til 60%. Med i rabatten finner du bestselgere fra blant anna Supernature, Helios, Urtekram, Atkins med meir.
Soma har utrulig mange økologiske produkter og gode produkter som eg varmt kan anbefale (du finner noke anbefalinger nede i innlegget). Supert å spare litt penger når det er gode rabatter!
Du trenger, ca. 15 sjokoladekonfekter 70 g (2 plater) ombar 72% sjokolade 100 g kokoskrem fra kokosmelk himalayasalt (kan sløyfes)
Slik gjer du: Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Mål opp kokosmelk og visp inn den smelta sjokoladen.
Fordel litt himalayasalt i bunne av silikonformene, deretter fyller du opp med sjokolademassen. Sett i kjøleskap til sjokoladekonfekten er stivna, dette tar 1-2 timer.
Oppbevar i kjøleskap til servering.
Ombar sjokolade er en vanvittig god rå sjokolade! Denne har eg spist nesten ukentlig det siste året! Ombar sjokoladene finnes i fleire varianter, felles for dei alle er at dei er laga med rå kakao av høg kvalitet fra Ecuador og er søta med økologisk kokosblomstsukker. Den er og tilsatt levande melkesyrekulturer, som gir gode bakterier til kroppen. Melkefri er den også!
Helios økologisk kokomelk er første gang eg prøver. Denne var veldig god på smak, og hadde en riktig fyldig konsistens, uten at den måtte stå kaldt, det gir eg alle tomler opp for!
Himalayasalt er eit uraffinert salt fra urhavene i Himalayafjellene. Det kan like gjerne brukes i matlsging som kroppspleie, det virker rensande på huda og kan brukes både som badesalt, fotbad og ansiktsskrubb.
Håper det frister!
Er det eit produkt eg virkelig anbefaler fra Soma, så er det Ombar- sjokoladen i ulike smaker:
Alle smakene finner du HER.
Ellers har eg nokon andre favoritter eg trur dere vil like:
Knekkebrød med havre og chia HER / supergrøt i ulike smaker HER / supersnacks HER / maiskaker HER.

God kveld!

Eg stikker innom igjen med enda en sjokoladeoppskrift! Vi får vell aldri nok sjokolade, vell?

Denne sjokoladekonfekten er laga med kun 3 ingredienser, og resultatet blir en fløyelsmjuk konfekt med kokosmelk og sjokolade som smelter på tunga! Den har litt salt i seg også, som gir den gode kombinasjonen mellom søtt og salt. Den lages (bokstavligtalt) på 5 minutter, så enklere enn dette blir det nesten ikkje!

Sjokoladekonfekten er også melkefri for dei som trenger det:

Ingrediensene til denne sjokoladen får du hos www.soma.no. Det er Black Friday imorgon og Soma har tjuvstarta salget med ca. 500 produkter fordelt på 20 merkevarer og med rabatter opp til 60%. Med i rabatten finner du bestselgere fra blant anna Supernature, Helios, Urtekram, Atkins med meir.

Soma har utrulig mange økologiske produkter og gode produkter som eg varmt kan anbefale (du finner noke anbefalinger nede i innlegget). Supert å spare litt penger når det er gode rabatter!

Du trenger, ca. 15 sjokoladekonfekter
70 g (2 plater) ombar 72% sjokolade
100 g kokoskrem fra kokosmelk
himalayasalt (kan sløyfes)

Slik gjer du:
Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Mål opp kokosmelk og visp inn den smelta sjokoladen.

Fordel litt himalayasalt i bunne av silikonformene, deretter fyller du opp med sjokolademassen. Sett i kjøleskap til sjokoladekonfekten er stivna, dette tar 1-2 timer.

Oppbevar i kjøleskap til servering.

Ombar sjokolade er en vanvittig god rå sjokolade! Denne har eg spist nesten ukentlig det siste året! Ombar sjokoladene finnes i fleire varianter, felles for dei alle er at dei er laga med rå kakao av høg kvalitet fra Ecuador og er søta med økologisk kokosblomstsukker. Den er og tilsatt levande melkesyrekulturer, som gir gode bakterier til kroppen. Melkefri er den også!

Helios økologisk kokomelk er første gang eg prøver. Denne var veldig god på smak, og hadde en riktig fyldig konsistens, uten at den måtte stå kaldt, det gir eg alle tomler opp for!

Himalayasalt er eit uraffinert salt fra urhavene i Himalayafjellene. Det kan like gjerne brukes i matlsging som kroppspleie, det virker rensande på huda og kan brukes både som badesalt, fotbad og ansiktsskrubb.

Håper det frister!

Er det eit produkt eg virkelig anbefaler fra Soma, så er det Ombar- sjokoladen i ulike smaker:


Alle smakene finner du HER.

Ellers har eg nokon andre favoritter eg trur dere vil like:


Knekkebrød med havre og chia HER / supergrøt i ulike smaker HER / supersnacks HER / maiskaker  HER.

Annonse

2 Kommentarer

A

Aida Vangen

7. januar 2019

Lurer på om sjokokoladen og honningen du anbefaler i dine oppskrifter går bra for diabetikere. Jeg reg min diabetes2 m maten og synes du har kjempegode oppskrifter

Linda Stuhaug

8. januar 2019

Hei! Sukkerfri sjokolade er eit fint alternativ for dei med diabetes. Eg bruker generelt lite honning, så lurer litt på kva oppskriter du sikter til der? 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg