Linda Stuhaug

Annonse

5. januar 2017

Spagetti Bolognese med proteinrik pasta

Spagetti Bolognese med proteinrik pasta
God torsdag!
Har du hørt om den nye Protein-pastaen til Nutri Nick? Eg er litt usikker på kor lenge den har vært på markedet, men x-life fikk den vertfall inn iløpet av høsten… Protein-pastaen er perfekt for dei som ønsker å redusere på karbohydratene, har cøliaki, hveteintoleranse eller rett og slett ønsker eit sunnare alternativ til pasta. Den er basert på soyabønner og vann, og har heile 41 g protein pr. 100 g! Proteinrik, glutenfri, full av kostfiber, vitaminer og mineraler.
Halvver oppskrifta om du er aleine, eller ha middag til to dager!
Du får den i to varianter, fettuccine og spagetti, men innholdet er akkurat det samme. Den kan kjøpes hos x-life HER, men eg trur du kan få tak i lignande på dagligvarebutikker med stort utvalg. Den skal kun kokes 4-5 minutter, så er den klar til middagen. Den smaker litt meir enn vanlig pasta (bedre etter mi meining), og konsistensen er akkurat den samme.
Spagetti bolognese med proteinrik pasta, 2 porsjoner 100 g Protein-pasta 400 g karbonadedeig 2 gulerøtter, hakka eller revet 1 løk, hakka 2 fedd kvitløk, finhakka 1/2 boks hakkede tomater 2-3 ss tomatpurê 1-1,5 dl vatn chili, salt, pepper, paprikakrydder revet parmesanost
Slik gjer du: Steik karbonadedeig med grønnsakene, tilsett tomatpurê, hakkede tomater og vatn. La det putre på middels varme til en fyldig kjøttsaus. Smak til med krydder.
Kok opp rikelig med lettsalta vatn og tilsett Protein-pastaen. La den koke 4-5 minutter og sil av vatnet. Server straks med kjøttsaus og litt revet parmesan.
Eit måltid som virkelig metter, holder blodsukkeret stabilt og som tilfører kroppen næring den jubler av!
Har du erfaring med Protein-pasta? Del gjerne oppskrifter, tips eller triks i kommentarfeltet 🙂
Velbekomme!
*

God torsdag!

Har du hørt om den nye Protein-pastaen til Nutri Nick? Eg er litt usikker på kor lenge den har vært på markedet, men x-life fikk den vertfall inn iløpet av høsten… Protein-pastaen er perfekt for dei som ønsker å redusere på karbohydratene, har cøliaki, hveteintoleranse eller rett og slett ønsker eit sunnare alternativ til pasta. Den er basert på soyabønner og vann, og har heile 41 g protein pr. 100 g! Proteinrik, glutenfri, full av kostfiber, vitaminer og mineraler.

Halvver oppskrifta om du er aleine, eller ha middag til to dager!

Du får den i to varianter, fettuccine og spagetti, men innholdet er akkurat det samme. Den kan kjøpes hos x-life HER, men eg trur du kan få tak i lignande på dagligvarebutikker med stort utvalg. Den skal kun kokes 4-5 minutter, så er den klar til middagen. Den smaker litt meir enn vanlig pasta (bedre etter mi meining), og konsistensen er akkurat den samme.

Spagetti bolognese med proteinrik pasta, 2 porsjoner
100 g Protein-pasta
400 g karbonadedeig
2 gulerøtter, hakka eller revet
1 løk, hakka
2 fedd kvitløk, finhakka
1/2 boks hakkede tomater
2-3 ss tomatpurê
1-1,5 dl vatn
chili, salt, pepper, paprikakrydder
revet parmesanost

Slik gjer du:
Steik karbonadedeig med grønnsakene, tilsett tomatpurê, hakkede tomater og vatn. La det putre på middels varme til en fyldig kjøttsaus. Smak til med krydder.

Kok opp rikelig med lettsalta vatn og tilsett Protein-pastaen. La den koke 4-5 minutter og sil av vatnet. Server straks med kjøttsaus og litt revet parmesan.

Eit måltid som virkelig metter, holder blodsukkeret stabilt og som tilfører kroppen næring den jubler av!

Har du erfaring med Protein-pasta? Del gjerne oppskrifter, tips eller triks i kommentarfeltet 🙂

Velbekomme!

*

Annonse

4 Kommentarer

E

Eli-Beate

9. august 2018

Hei. Ser at x-life ikke lenger selger fettuccine fra nutri-nick. Vet du andre som forhandler dette ? Har så lust å prøve 🙂

Linda Stuhaug

9. august 2018

Heisann! Nei, det veit eg dessverre ikkje :/ Er mulig at x-life skal ta det inn igjen – følg litt med no i august, det er mange varer som blir relansert 😀

G

Grethe Knutsen

1. oktober 2018

Coop har angelmark sin fettuccine av soyabønner, med 42 GR protein og 20 GR fiber PR 100. Glutenfri! Og økologisk! Smaker godt gjør den også!

Linda Stuhaug

1. oktober 2018

Det er mange ulike merker på denne pastaen, er nok veldig god den også 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg