Linda Stuhaug

Annonse

24. april 2017

Frisk halloumisalat

Frisk halloumisalat
Hei!
Idag tenkte eg det var på sin rette plass med en sommerlig salat her på bloggen, sida det har våre så fint vær med sol dei siste dagane. Når det begynner å bli skikkelig vår får eg lyst på meir salater og lette måltider, eg veit ikkje om dere er på samme måten?
MEN – idag våkna eg og sannsynligvis resten av Oslo til snøkaos uttafor! Det snør og snør, men får håpe det ikkje varer så lenge, eg er vertfall klar for våren no 😉 Og en sommerlig salat blir det likevell, frisk halloumisalat med druer og tatziki:
Du trenger, 1 person 100-150 g halloumi i tynne skiver 3-4 never spinat/ruccola paprika, agurk, rødløk, mais lilla druer smør til steiking
Tatziki: 2-3 ss kesam litt revet agurk (unngå delen i midten) 1/2 fedd finhakka kvitløk grovkverna pepper
Slik gjer du: 1. Steik halloumi i litt smør på begge sider til en gyllen farge.
2. Bland sammen ingrediensene til tatzikien.
3. Kutt opp grønnsakene og druene, legg det på en tallerken.
4. Topp med halloumi, tatziki og litt grovkverna pepper.
Eg pleier alltid å ha balsamico over halloumisalaten, det er knallgodt, men denne gangen var eg tom. Bruk det gjerne om du har det 🙂
Det er og godt å pakke salaten inn i lomper slik som eg har gjort her:
Nyt som en smakfull lunsj eller enkel middag til en person – juster opp mengdene som fleire skal spise 🙂

Hei!

Idag tenkte eg det var på sin rette plass med en sommerlig salat her på bloggen, sida det har våre så fint vær med sol dei siste dagane. Når det begynner å bli skikkelig vår får eg lyst på meir salater og lette måltider, eg veit ikkje om dere er på samme måten?

MEN – idag våkna eg og sannsynligvis resten av Oslo til snøkaos uttafor! Det snør og snør, men får håpe det ikkje varer så lenge, eg er vertfall klar for våren no 😉 Og en sommerlig salat blir det likevell, frisk halloumisalat med druer og tatziki:

Du trenger, 1 person
100-150 g halloumi i tynne skiver
3-4 never spinat/ruccola
paprika, agurk, rødløk, mais
lilla druer
smør til steiking

Tatziki:
2-3 ss kesam
litt revet agurk (unngå delen i midten)
1/2 fedd finhakka kvitløk
grovkverna pepper

Slik gjer du:
1. Steik halloumi i litt smør på begge sider til en gyllen farge.

2. Bland sammen ingrediensene til tatzikien.

3. Kutt opp grønnsakene og druene, legg det på en tallerken.

4. Topp med halloumi, tatziki og litt grovkverna pepper.

Eg pleier alltid å ha balsamico over halloumisalaten, det er knallgodt, men denne gangen var eg tom. Bruk det gjerne om du har det 🙂

Det er og godt å pakke salaten inn i lomper slik som eg har gjort her:

Nyt som en smakfull lunsj eller enkel middag til en person – juster opp mengdene som fleire skal spise 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg