Vekemeny 20/2017

God søndagsmorgen!

Først og fremst, tusen takk for alle tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg. Det er åpenbart at mange kjenner seg igjen, og at min side også blir forstått. Bloggen har jo et konsept og eg holder meg til det, det er jo nettopp derfor dere klikker dere inn her 🙂 Sjølv om eg er over gjennomsnittet interessert i mat og ernæring, så er eg også menneskelig. Du kan lese innlegget mitt «NEI, eg ete ikkje alltid sunt» HER.

Men over til dagens faste søndagsinnlegg, nemlig vekemeny! Vi går mot 17.mai veka, men det er jo kun 1 av 7 dager, og resten av veka blir nokolunde normal. Middag må vi ha, og her er mitt forslag den kommande veka:

MANDAG – brokkoliburger med søtpotet HER:

*

TIRSDAG – baconsurra kylling med maiskrem HER:

*

ONSDAG – kaketips fra innlegget mitt «sunnere kaker til 17.mai – mine 12 beste oppskrifter» HER:

*

TORSDAG – grove middagspannekaker med blåbær og bacon HER:

*

FREDAG – søtpotet lasagne HER:

*

LØRDAG – fyldig sjokoladekrem på 2 minutter (frukosttips!) HER:

*

SØNDAG – red curry scampigryte HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – gratinert blomkålform (som en egen form eller tilbehørtips) HER:

*

VEKAS BAKETIPS – sukkerfri krydderkake muffins med frisk glasur og bær HER:

*

VEKAS DESSERTTIPS – ekte vaniljepudding med bringebærcoulis HER:

*

VEKAS SNACKTIPS – enkel bounty fudge uten sukker HER:

Håper dere får en fin søndag!

Eg våkna til regn i Oslo, men det betyr at eg blir hakket meir effektiv med både jobb og studier. I tillegg skal eg en tur på Oslo Vegetarfestival, kanskje noken av dere også skal det? Blei du nysgjerrig kan du lese om arrangementet på facebook-sida deiras HER. Eg gleder meg til å få masse veggisinspirasjon vertfall, og skjønner allerede no at eg kommer til å gå ut derfra stappmett 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Mykje god inspirasjon Linda. Har prĂžve sĂžtpotet lasagnen. Den var heilt suveren! Brokkoliburgarane skal i vert fall prĂžvast. Ser fantastisk godt ut.

  1. Takk for det, Maria! HĂ„per brokkoliburgeren faller i smak hos deg 🙂 God tirsdag <3

 2. DĂ„ er brokkoliburgarane prĂžvd, og dei var suverene. Litt vanskeleg Ă„ fĂ„ dei like fine som dine dĂ„. Dei vart litt «lause i fisken». Tips?
  Elles mÄtte eg prÞve bÞnneboller med crunsh. Dei er ein ny favoritt :-). Tusen takk for gode oppskrifter.

  1. Mitt tips er berre Ă„ klemme massen godt sammen og snu forsiktig 😉
   Kjekt oppskrifta falt i smak, Maria 🙂