Linda Stuhaug

Annonse

Lompewrap med laks og avokado

Lompewrap med laks og avokado
God fredag!
Idag har eg eit digg frukost- eller lunsjtips til dåkke: lompewrap med laks og avokado♥ Dette er en av mine favoritt påleggskombinasjoner i lomper, og er ofte det eg lager så fort eg har røkt laks i hus. Wrapsen er super å ta med som turmat eller i matpakken, smaker digg og metter godt 🙂 I tillegg er wrapsen super å kutte i mindre biter til tapas/koldtbord – dei fleste liker jo lakseruller!
PS! Lag gjerne heimelaga lomper. Oppskrift finner du HER. Desse kan du lage glutenfri om du må det 🙂
Lompewrap med laks og avokado lomper – eg foretrekker Buer speltlomper eller heimelaga lomper her philadelphia eller kremost crispysalat røkt laks avokado hakka rødløk grovkverna pepper
Slik gjer du: Juster mengdene etter deg og dine behov. Smør halve lompa med philadelphia eller kremost. Legg cryspysalat, laks, avokado og hakka rødløk på den andre halvdelen. Ha over litt grovkverna pepper.
Start å rulle lompa stramt fra påleggsida, slik at kremosten limer lompa sammen. Nyt en digg laksewrap 🙂
Psst – lomper kan naturligvis byttes med andre typer wraps eller lefser.
Eg pleier å dele lompene på midten eller i små munnfulle biter om eg skal spise med en gang. Skal eg ha lompene med i matpakken pakker eg ei og ei lompe inn i aluminiumsfolie, då synes eg dei holder seg best!
En veldig god kombinasjon mellom smaker og konsistenser – eg blir aldri lei! Kanskje det blir dagens lunsj? 😀
Riktig god helg alle sammen!

God fredag!

Idag har eg eit digg frukost- eller lunsjtips til dåkke: lompewrap med laks og avokado♥ Dette er en av mine favoritt påleggskombinasjoner i lomper, og er ofte det eg lager så fort eg har røkt laks i hus. Wrapsen er super å ta med som turmat eller i matpakken, smaker digg og metter godt 🙂 I tillegg er wrapsen super å kutte i mindre biter til tapas/koldtbord – dei fleste liker jo lakseruller!

PS! Lag gjerne heimelaga lomper. Oppskrift finner du HER. Desse kan du lage glutenfri om du må det 🙂

Lompewrap med laks og avokado
lomper – eg foretrekker Buer speltlomper eller heimelaga lomper her
philadelphia eller kremost
crispysalat
røkt laks
avokado
hakka rødløk
grovkverna pepper

Slik gjer du:
Juster mengdene etter deg og dine behov. Smør halve lompa med philadelphia eller kremost. Legg cryspysalat, laks, avokado og hakka rødløk på den andre halvdelen. Ha over litt grovkverna pepper.

Start å rulle lompa stramt fra påleggsida, slik at kremosten limer lompa sammen. Nyt en digg laksewrap 🙂

Psst – lomper kan naturligvis byttes med andre typer wraps eller lefser.

Eg pleier å dele lompene på midten eller i små munnfulle biter om eg skal spise med en gang. Skal eg ha lompene med i matpakken pakker eg ei og ei lompe inn i aluminiumsfolie, då synes eg dei holder seg best!

En veldig god kombinasjon mellom smaker og konsistenser – eg blir aldri lei!
Kanskje det blir dagens lunsj? 😀

Riktig god helg alle sammen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg