Linda Stuhaug

Annonse

Sukkerfri og enkel bringebæris

Sukkerfri og enkel bringebæris
God fredag!
Helga nærmer seg og vi er godt i gang med juli. Du verden så tida flyr…
Idag har eg vertfall en krema og god fløteis med bringebær til dere. Du kan velge sjølv om du vil bruke kremfløte og/eller vikingmelk – eg brukte 50/50 etterosm eg hadde litt igjen av begge deler. Trenger du isen laktosefri/melkefri kan du bruke laktosefri kremfløte/søyafløte eller lignande 🙂
Håper det frister:
Bringebær is 400 g fløte/vikingmelk 350 g fryste bringebær 2 ss sukrin+
Slik gjer du: Kjør ingrediensene i en blender eller med stavmikser. Hell over i en form og sett i frysaren i minst 2-3 timer. La isen tine litt i romtemperatur før servering.
Tips! Bytt gjerne bringebær med sesongens norske jordbær, blåbær, mango eller andre frukt/bær du liker 🙂
Velbekomme♥

God fredag!

Helga nærmer seg og vi er godt i gang med juli. Du verden så tida flyr…

Idag har eg vertfall en krema og god fløteis med bringebær til dere. Du kan velge sjølv om du vil bruke kremfløte og/eller vikingmelk – eg brukte 50/50 etterosm eg hadde litt igjen av begge deler. Trenger du isen laktosefri/melkefri kan du bruke laktosefri kremfløte/søyafløte eller lignande 🙂

Håper det frister:

Bringebær is
400 g fløte/vikingmelk
350 g fryste bringebær
2 ss sukrin+

Slik gjer du:
Kjør ingrediensene i en blender eller med stavmikser. Hell over i en form og sett i frysaren i minst 2-3 timer. La isen tine litt i romtemperatur før servering.

Tips!
Bytt gjerne bringebær med sesongens norske jordbær, blåbær, mango eller andre frukt/bær du liker 🙂

Velbekomme♥

Annonse

4 Kommentarer

A

Anne Marte

15. mai 2018

Hvor lenge skal du mikse eller hvilken konsistens skal du ha før det helles over i form og hives i frys?

Linda Stuhaug

15. mai 2018

Berre til alt er godt klumpfritt og godt blanda 🙂

B

Brit

28. august 2022

Er det melis du har på kanelsnurrene? Jeg synes Sukrinmelis har en veldig "kald" smak. Bruker du noe annet?

Linda Stuhaug

29. august 2022

Kas kanelsnurrer? :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg