Annonse
11. juli 2017
Lompepizza med restefyll
God morgen!
Vi er snart klare for en ny og aktiv dag, men først vil eg dele eit raskt og enkelt lunsj- eller middagstips med dere! Lompepizza er alltid en slager, og fyllet varierer eg fra gang til gang og kva eg har tilgjengelig.
Denne gangen lagde eg en lompepizza med restefyll av kjøttfyll av karbonadeig: eg hadde laga søtpotet nachos tidligere og fraus ned fyllet som har til over i en liten boks. På morgonen tok eg boksen ut av frysaren, fylte lompene ved middagstider og hadde middagen klar på 15 minutter 🙂
Det er eit tips til dere også. Lager du pizza, nachos, taco, spagetti eller lignande – lag gjerne litt ekstra/ frys ned det som er til overs. Heilt supert å ha i frysaren til raske middager som blant anna lompepizza 🙂 Du trenger heller ikkje fryse det ned om du skal lage det innen eit par dager.
Juster mengdene etter deg og dine behov!
Lompepizza med restefyll, 1 person
Restefyll fra middagen du har rester fra
Lomper
Ost
Slik gjer du:
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Ha over fyllet, topp med ost og steik midt i ovnen i 8-10 minutter til kantane er gylne og osten godt smelta. Følg med underveis, steiketida kan variere fra ovn til ovn!
La pizzaen kvile litt før servering. Kantane blir sprø og gode, og resten av lompa mjuk. Eg pleier å brette den sammen før eg spiser
TIPS! Ønsker du at heile lompebunnen skal bli sprø? Forsteik lompene nokon minutter til dei er sprø. Avkjøl litt før du deretter tar på fyllet!
Server gjerne med en frisk salat som tilbehør 🙂
Nyt en digg restepizza!
Har du andre tips til kva man kan bruke kjøttfyll-rester til? Del gjerne!
Annonse
2 Kommentarer
Torhild
14. februar 2021
Linda Stuhaug
15. februar 2021
SKRIV EN KOMMENTAR