Sommersalat med kylling og jordbær

God fredag!

Har du prøvd dei norske jordbæra i kyllingsalaten? Med en god balsamico blir det en fantastisk god kombinasjon! Perfekt sommersalat til lunsj eller som en enkel middag;

Salat med kylling og jordbær, 1 porsjon
1 stor kyllingfilèt eller 200 g salatkjøtt av kylling
100 g norske jordbær
1/2 avokado
Litt smuldra fetaost
Ruccola, agurk, mais og rødløk
En god balsamico

Slik gjer du:
Om du bruker kyllingfilet: Steik i mindre biter med smør og valgfritt krydder. Legg grønnsakene og avokado i passelige biter i en skål – her bruker du dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig. Topp med kylling, norske jordbær i biter, fetaost og til slutt en god balsamico på toppen. Fantastisk god og mettande salat som passer perfekt på varmere dager!

Eg har brukt denne balsamicoen som eg kjøpte på Oslo Vegetarfestival i mai. Den beste balsamicoen eg noken gang har smakt!

Kanskje noken av dere har sett salaten før? Den var nemlig mitt bidrag i august-utgaven av Shape Up. Sommarmat for treningsglade!

Eg har mi siste helg heime før turen går tilbake til Oslo og kvardagen på mandag. Etter 2,5 måned heime blant mine beste venner, familie, kjæreste, fjord, fjell, bikkje og det som hører med, så blir det veldig rart å reise tilbake..

Men – eg eg klar for å ta fatt på siste året på ernæringsstudiet, og ikkje minst eit veldig spennande år 🙂

God helg alle sammen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Hei! Dette ser veldig godt ut og veldig gøy og hyggelig at du liker balsamicoen fra oss. Er dette innlegget noe vi kan dele på vår Facebook og Instagramprofiler? 🙂
  Vennlig hilsen Ida v/Olivenlunden 1830

  1. Hei!
   Ja, det er i orden så lenge det står klart og tydelig kor det kjem fra med link til bloggen 🙂

   1. Selvfølgelig 🙂 Tusen takk!

 2. Det er jo sesong for en del bær og epler, har du eventuelt på lur et innlegg hvor du drar frem noen gamle oppskrifter med tips til hva man kan lage, både syltetøy, marmelade, desserter og den slags? Her er det utrolig mye fin blåbær og rips nå, tenkte å ta en titt i arkivet ditt 🙂

  1. Hei! Absolutt, det skal eg få til 🙂 Men er sesongen for epler begynt enda? Eg har ikkje komt over eit einaste norskt eple!

   1. Jeg har sett ville norske epler ute , men om de er helt klare for plukking enda skal jeg ikke si sikkert 🙂

   2. Eg hadde meg en liten tur på epleslang igår faktisk! Haha 😉 Men det er nok eit par veker til før dei er skikkelig modne og gode. Så kjem dei nok i butikker i dei tider også 😀