Endelig kan eg dele min store hemmelighet!

Kjære alle lesere!

Denne dagen har våre så nervepirrande for meg. Eg våkna med en klump i magen, men samtidig med glis om munnen. Eg har virkelig sett fram til å dele dette med dere♥

I mars 2013 starta eg å blogge, uviten om kva som venta. Det tok ikkje meir enn 2-3 måneder før eg var på topplista på min dåværande bloggplattform. Responsen på oppskriftene og innlegga mine var overveldande. Eg hadde aldri trudd at det eg delte skulle bli tatt så godt imot! Dette føles ut som en evighet sida, men på en anna måte føles det ut som i går. Både eg og bloggen med dens innhold har virkelig utvikla seg på 4,5 år… og det stopper sjølvsagt ikkje her.

Her på bloggen deler eg min største lidenskap for ekte, sunn matglede, helse og en balansert livsstil. Eg ønsker å inspirere og motivere. Vise at ting ikkje trenger å vere så komplisert, og vise at det er en opptur med sunn mat. Dette har eg tatt steget vidare på…

En drøm fra eg var lita jente har gått i oppfyllelse og eg kan endelig dele min store hemmelighet:

eg kjem med kokebok i januar!

Den har vore etterspurt så mange år, og no kjem den! Eg har visst om dette i snart eit år, og jobba aktivt med boka sida januar, men likevell har eg holdt korta tett til brystet. Mykje av grunnen til det er at det har vore en frykt og redsel for at eg ikkje skulle klare å fullføre alt arbeidet bak ei bok, samtidig som eg har våre fulltidsstudent, bloggar og med fleire prosjekter underveis. Det har vore seine kvelder, tidlige morgoner, frustrasjon og tårer. Det har vore smil, latter og glede. Eg er snart i mål, og det er eg veldig stolt av!

Boka blir gitt ut av det fantasiske teamet bak Frisk Forlag, og eg er så glad eg valgte å gi ut bok med nettopp desse. Dei har alltid sagt at det er mi bok og skal bli mitt hjertebarn, og har virkelig latt meg herje på som eg vil. Dei har vore positive, engasjerte og profesjonelle i sitt arbeid og eg er veldig takknemlig for at dei har gitt meg denne muligheten.

Boka skal heite Opptur med sunn mat og inneheld 80 spennande oppskrifter på både frukost, matpakker, middager og sukkerfri alternativer til det søte. Det er en blanding av lesarane sine favorittoppskrifter, justerte oppskrifter (etter deres tilbakemeldinger!) og sjølvsagt en del heilt nye. Eg lover nye, inspirerande bilder og oppskrifter for ein kvar smak. I tillegg fungerer boka som eit verktøy for å komme i gang med kostholdsendringer eller holde på dei gode vanane. Eg deler mine beste tips for sunnare matvalg, praktiske råd til planlegging, gir konkrete anbefalinger og motivasjonstriks som er enkle å følge for alle.

Det har våre en lang og krevande prosess som eg skal fortelle dere meir om. Mitt første møte med forlaget, ideen bak boka, utviklinga underveis, fotograferinga (bilder, også dei i innlegget er tatt av Jonmariusnilsson), behind the scenes bilder… Eg skal dele litt tanker, følelser, oppturer og nedturer. De skal få en sniktitt etterkvart, og ikkje minst vere med å bestemme forsidebilder m.m.

Innen to veker åpner eg forhåndsbestilling, og alle som forhåndsbestiller boka får den i posten seinast 8.desember. Dette kommer eg sjølvsagt tilbake til og deler med dere 🙂

Det er både skummelt, spennande og veldig kjekt å endelig fortelle dette. Uten dere hadde jo boka aldri blitt til, og dere lesere skal ha mykje av takken for at min drøm har gått i oppfyllelse. Eg håper virkelig boka mi blir tatt godt imot, slik som dere har tatt imot bloggen min♥

*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

90 kommentarer

 1. Åå, jeg gleder meg! Har gått ned 20 kg de siste 6 månedene og hentet masse inspirasjon her inne. Skal ned 40 kg til så nå er det bare å glede seg til mye ny inspirasjon fra boken din
  Dette blir gøy!

  1. SÅ fantastisk bra jobba, Emilie! Uansett kor mykje inspirasjon du har fått, så har du gjort en innimari bra jobb! Håper eg kan fortsette å inspirere deg både med blogg og bok 🙂 Klem!

 2. Karoline

  YAAAAAY!!!! OG jeg som etterspurte bok her om dagen 😀 Hurra!!! Den skal definitivt i hylla!!

  1. Fantastisk 😀

 3. Hurra! Gleder meg til å lese 🙂 du er utrolig dyktig, og bloggen din er min hverdagsbibel!

  1. Tusen takk Maria, så koselig!! <3

 4. Stort grattis! Vad kul för dig!

  Gillar nya stilen på bloggen också 🙂 Mycket fin header-bild!

  1. Tusen takk x 2 😀 Veldig kjekt!! 🙂

 5. Gleder meg!!

  1. Då er vi to 😀

 6. Gratulerer så mye, så utrolig spennende! 🙂

  1. Tusen takk! Veldig spennande 🙂

 7. Det har eg venta på! Endelig! Gleder meg

  1. Så kjekt! Det gledes <3

 8. Solveig Jenssen

  Gleder meg, den boken må jeg ha. Bruker mange av dine oppskrifter og henter mye inspirasjon fra bloggen din

  1. Så kjekt å lese Solveig <3

 9. Åååå som jeg gleder meg Henter mye inspirasjon fra bloggen din, både til matlaging og sunn godis, så å få en bok å bla i blir helt supert!

  Gratulerer så mye og masse lykke til! Dette blir så bra

  1. Tusen takk, Anne! Håper du kjem til å like boka også 😀

 10. Jippiii, gleder meg

  1. Då er vi to ;*

 11. Såååå kjekt! Gratulerer så mykje. Denne boka skal sjølvsagt i hus, og kjem til å ligge under fleire juletre i jula

  1. Tusen takk Kristin! 😀

 12. Inger Johanne

  Gratulerer !! Jeg vet ihvertfall at jeg skal forhåndsbestille den når du åpner for det 🙂 og da vet jeg allerede hva min kjære datter skal få til jul 🙂 Hun er minst like begeistret for oppskriftene dine som jeg så det skal bli stas !!

  1. Så kjekt å lese Inger Johanne! Håper den faller i smak hos dere begge 😀

 13. Åhhhh no blei eg glad!!!!!! Tenkte på det seinast idag tidlig, at dinna jenta MÅ gi ut bok snart! Og universet leverer! 😀 Gratulerer!!!! Dette er så fortjent! Nyt prosessen! Klem

  1. Tuuusen takk Mari 😀 Så tilfeldig, hihi! Stor klem <3

 14. Liv-Gunhild Strømnes

  Jeg har fulgt deg i lang tid og tipset deg videre til mine venner. Flotte oppskrifter, sunne og gode. Denne blir suksess!

  1. Eg håper det 😀 veldig koselig at du tipser meg vidare <3

 15. Gratulerer! 😀 gleder meg til den kommer!!

  1. Tusen takk Sofie <3

 16. Den skal bestilles! 🙂

  1. Det er veldig hyggelig 🙂

 17. Så gildt! Eg gler meg til å få heim kokeboka allereie!

  1. Så kjekt å lese Gerd 😀

 18. Gratulerer så mye! Beintøft av deg å klare å ha så mange baller i luften, jeg er imponert

  1. Tusen takk Sofie! Mange baller i lufta, men det har vore veldig kjekt 🙂

 19. Gratulerer!! Jeg har fulgt deg i 2 år nå, og er inne på bloggen din flere ganger i uken for tips til middag og snacks!!
  Gleder meg til å få mye nytt fra boken din, kommer til å bli godt brukt vil jeg tro!

  1. Tusen takk Amelia, så hyggelig å lese <3

 20. Hurra! Gratulerer så mye. Gleder meg til den kommer 🙂

  1. Tusen takk Anette 🙂

 21. Så kjekt! Jeg gleder meg

 22. Sånt liker vi:) Gratulerer, du gjør en bra jobb!

  1. Tusen takk Anne 🙂

 23. Ann Kathrin

  Gratulerer masse 🙂 så gøy! 🙂

  1. Tusen takk Ann Kathrin 😀

 24. Sunniva T. Leira

  Hurra Gratulerer SÅ mykje!

 25. Ida Sofie

  Så utrolig bra!! Gratulere masse, det er absolutt vell fortjent 😀 jeg gleder meg til å se resultatet, det kommer til å bli knallbra

  1. Tusen takk Ida Sofie!! 🙂

 26. Kristiane

  Hurra!! Gratulerer så mye!

 27. Gratulera så mykje! Gledar meg allereie til boka kjem i postkassen min

  1. Tusen takk Eva 🙂

 28. Yes Det ser jeg også virkelig fram til. Gratulere så mye Blir fine julegaver også

  1. Perfekt å gi i julegave 😀 Tusen takk!

 29. Karoline

  Dette er så gøy! Gratulerer så masse 😀

  1. Hjertelig takk 😀

 30. Nå blei eg glad! Spennende! Den bokå skal eg jaffal kjøpe! 🙂 stå på!

  1. Så koselig Helene <3

 31. Å, nå ble jeg glad!! Den gleder jeg meg til å få i hus 🙂 Du er utrolig flink og inspirerende med mye erfaring til tross for din unge alder! Dette fortjener du, gratulerer så mye!!

  1. Tuuusen takk, Cesilie – så koselig å lese <3

 32. Gleder meg!!

  1. Då er vi to 😀

 33. Så utrolig gøy! Gleder meg til å se 😀

  1. Ja supergøy! Gleder meg til å vise 🙂

 34. Jeg har aldri sett nytten med kokebøker når man kan søke på nett, så har ikke kjøpt noen til nå, men DENNE skal jeg jammen kjøpe med en gang!!

  1. Det tar eg som et stort kompliment, Kaja 😀 <3

 35. Maria T.

  Gratulerer :-). Gler meg til den kjem. Du har fantastisk mykje inspirasjon :-).

  1. Tusen takk Maria, så hyggelig å lese <3

 36. Kristina

  Så gøy!! Gratulerer så mye!
  Gleder meg til å kjøpe den 🙂

  1. Tusen takk Kristina 😀

 37. Kristin

  Såå gøy – gratulerer så mye!!! Den skal jeg ha!! 😀 Spørs om ikke den havner under noen juletrær også..
  Vel fortjent!!

  1. Tusen takk, Kristin 😀 superhyggelig å gi slike ting i julegaver, og ikkje minst superhyggelig å få <3

 38. Gratulerer så mye!
  Gleder meg til å se resultatet!

  1. Tusen takk, Ann 🙂

 39. Åh, så herlig!!! No veit eg ivertfall kva som havnar på mi ønskeliste i år, haha! Utruleg sterkt av deg å få til dette i tillegg til alt anna, er super imponert!

  1. Så hyggelig Sandra! Då håper eg du får den under juletreet til jul 🙂 Det har våre knallhardt, men no er eg veldig glad eg hoppa i det, hihi! Klem <3

 40. Marianne

  Superbra!!! Ønsker meg en liste over basis produkter en bør ha i hus, som du bruker mye i oppskriftene dine

  1. Det kjem i boka faktisk 🙂

 41. Rebekka

  Så utrolig gøy, gratulerer så mye!! Blir spennende å se 😀 Vel fortjent!

  1. Tusen takk Rebekka!! 🙂 <3

 42. Grattis!
  Blir det en ekstra god pris da? 😀

  1. Da? Når? Forhåndssalget? 😉
   Takk 😀

 43. Gratulerer!! Er det ei kokebok eg skal kjøpe, så er det din

  1. Så hyggelig Jannie 😀 Tusen takk!

 44. Så fantastisk!!! Dette fortjener du. Jeg har IBS og oppskriftene dine gjør magen min glad og fornøyd. Gleder meg til å kjøpe boka di. Gratulerer så masse, du er råflink!

  1. Tuusen takk Marianne! Så bra at oppskriftene mine fungerer for deg 🙂 <3

 45. Gleder meg! Er boken skrevet på nynorsk? 😀

  1. Ja, det er den 🙂