Dei 8 mest populære innlegga i september

God lørdag!

Vips så var vi langt ut i oktober. En oppsummering av dei mest populære innlegga fra september er på høg tid!

September 2017 er vell min mest spesielle bloggmåned hittil av mine 4,5 år som blogger. Eg har mista tellinga på kor mange ganger eg har blitt rørt til tårer! Det høres sikkert klisjè ut, men det er veldig spesielt og fint når eg leser, hører og ser at dere bryr dere sånn om mine prosjekter og både gleder dere, og gleder dere på mine vegne. Min kokebok-drøm er blitt realitet og eg er så kjekt dere har tatt den så godt imot allerede, sjølv om den ikkje er lansert enda.

Over til topp 8 innlegg fra september!

Innlegget «Endelig kan eg dele min store hemmelighet» HER der eg delte kokebok-nyheten toppa alle mine tidligere rekorder. Aldri har eg hatt så mange lesere innom eit innlegg før. Heller aldri har eg fått så mange kommentarer, tilbakemeldinger og mail på eit spesifikt innlegg. Det betyr så mykje at dere aner det ikkje. Takk!

*

Deretter kom innlegget der du kan forhåndsbestille boka mi HER.
Når eg får kommentarer, tilsendt bilder eller mail fra dere engasjerte lesere der det står at både en, fem eller elleve bøker er bestilt – ja, då kjem tårene litt tilbake. Dere er fantastiske!

Ferdig med kokebok, og over på oppskrifter 🙂

*

Grove, enkle frukostmuffins HER
Eg veit dere er glad i sunne, enkle og raske løsninger, så desse er midt i blinken, og passer til både store og små!

*

Sukkerfri og lavkalori sjokolademousse HER.
Enkel å lage, nydelig på smak. Populær oppskift hos både med og dere!

*

Grove tacosnurrer HER
Pizzasnurrer med smak av taco, som er passer like godt til middag kvardag som helg, matpakken eller turmat!

*

Krema fruktsalat HER.
Her finner du ulike frukter, crunch fra valnøtter, litt digge sjokoladebiter og en blanding av krem og yoghurt for å kreme heile fruktsalaten. Passe søtt, friskt og syrlig.

*

Kva er egentlig forskjellen mellin dei ulike sukrinvariantane? HER
Her har du min søtning-guide!

*

Eple- og plommepai med smuldretopping HER.
Denne blei tatt godt imot. Smuldrepai er så godt, spesielt med sesongens norske epler og plommer!

Håper du har blitt inspirert i september, og at eg kan fortsette med det utover høsten og framover♥

Nyt lørdagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Så spennende med bok, håper på å få den etterhvert! Har et lite ønske eller tips til noe du kan lage/prøve ut, og det er sunn cookie dough man altså spiser rå. Har sett en variant med kikerter, veldig spennende! Håper du vil teste det ut, alle oppskriftene du kager blir jo så gode

    1. Hei! Eg har ofte laga cookie dough med kikerter eller bønner 🙂 Det er ei stund sida no, men det er absolutt noko eg kan lage igjen og dele oppskrift på!! 🙂

  2. De tacosnurrene ser meget gode ut, og ikke minst eple- og plommepaien, jeg er så svak for smuldretopping!

    1. Smuldretopping er nydelig – spesielt i kombinasjon med mør, søt frukt! Mmmm 🙂