Vekemeny 41/2017

Riktig god søndag!

Sola skinner fra skyfri, blå himmel her idag – før eg skal ut å nyte dagen tenkte eg å dele ny vekemeny med dere! Eg koser meg veldig når eg leiter tilbake i arkivet og setter sammen en sunn og variert meny kvar søndag, med en blanding av nye og gamle retter. Eg håper du finner noko som frister til kommande veke 41 🙂

MANDAG – indisk linsegryte med kikerter HER:

*

TIRSDAG – pestogratinert laks HER:

*

ONSDAG – grov middagspai med skinke og bacon HER:

*

TORSDAG – blomkålsuppe med karri og kylling HER:

*

FREDAG – smakfull søtpotetmosgrateng HER:

*

LØRDAG – tilslørte frukostpiker (frukosttips!) HER:

*

SØNDAG – red curry scampigryte HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIF – enkel speltfocaccia HER:

*

VEKAS BAKETIPS – blåbærkake med ostekrem HER:

*

VEKAS SNACKTIPS – ovnsbakte, sprø betechips HER:

*

VEKAS DESSERTTIPS – sunn og rask sjokoladekake i kopp HER:

Håper alle nyter søndagen og lader opp til ny veke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *