10 matvarer eg alltid har i kjøleskap og kjøkkenskap/bakeskuffen!

Hei!

Eg fikk spørsmålet om kva 10 matvarer eg alltid har i kjøleskapet og kjøkkenskapet/bakeskuffen. Det er veldig kjekt med slike spørsmål, og eg tenkte eg kunne dele dei med dere i eit eget innlegg 🙂

Eg har tidligare skrevet innlegget «10 matvarer eg alltid har i kjøleskapet» her, der står det veldig utfyllande kva eg bruker matvarene til, med linker til diverse oppskrifter. Derfor blir dette en liten repetisjon, men vil du lese meir, så kan du godt klikke deg inn der!

10 matvarer eg alltid har i kjøleskapet
♦ Kesam
♦ (Kokte) egg
♦ Smør
♦ Agurk
♦ Cottage cheese
♦ Gulerøtter
♦ Makrell i tomat
♦ Sukkerfritt syltetøy
♦ Potet
♦ Epler

Fleire enn meg som lager smilefjes på kokte egg? Eg synes det er litt ekstra stas å skrelle eit smilande egg, eg 🙂

10 matvarer eg alltid har i kjøkkenskapet/bakeskuffen
♦ Havregryn
♦ Havremel
♦ Dei ulike sukrinvariantane (sukrin+, sukrin gold og sukrinmelis)
♦ Oppskrifta mi på sukkerfri, brente mandler
♦ Mørk sjokolade
Ulike krydder
Bakepulver
Ulike nøtter
Lomper 
Quinoa

Dei som følger meg her på bloggen kjenner nok igjen dei fleste ingrediensane, då desse blir brukt i mange av oppskriftene mine. Her er det mange fleire matvarer eg kunne tatt med, for det er mykje fleire eg alltid har ståande og bruker en del. Men desse er dei viktigaste og dei eg bruker mest i oppskrifter. Kaffe er jo noko eg også alltid har, ingen dag uten kaffe, men har jo ikkje en sentral rolle i oppskrifter.

Har du nokon matvarer du alltid har i kjøleskap og kjøkkenskap/bakeskuffen?
Del gjerne – det er så kjekt å høre fra dere 🙂 


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Jeg har alltid en boks eller to med hakka tomater og buljong. Da blir det fort og enkelt tomatsuppe eller tomatsaus (med vissne grønnsaker fra kjøleskapet) når jeg har lyst på noe godt.

    1. Tomatsuppe er genialt å slenge sammen så lenge tomatene er på plass 🙂

  2. Tone Eline

    Egentlig ganske likt som deg, og selvfølgelig kaffe ja
    Bortsett fra at jeg sjeldent har havremel, jeg bare lager det av havregryn.

    1. Kaffe er alltid i skapet 🙂 Havremel lager eg som regel sjølv også, men lager opp så mykje at eg har det ståande i ei stor glasskrukke i skapet!