Vekemeny 46/2017

God søndagsmorgen!

Eg har vore oppe eit par timer å jobba allerede, ete en god søndagsfrukost og her blir eg sittande noko timer til før eg må bevege meg litt 😉 Det er -6 grader ute, men himmelen er knall blå og sola begynner å titte fram, så det blir en veldig fin søndag! Kanskje det er fleire som skal ut på søndagstur?

Uansett, det er dagen for å dele ny vekemeny for den kommande veka. Eg har satt sammen eit variert forslag, og håper du finner inspirasjon til en, to eller kanskje enda fleire retter på bordet:

MANDAG – tomatpanne med bønner og mozzarella HER:

*

TIRSDAG – grove middagspannekaker HER:

*

ONSDAG – Tom Kha Gai med kylling, risnudler og sukkererter HER:

*

TORSDAG – biff stroganoff HER:

*

FREDAG – grove pizzasnurrer med pesto, ost & skinke HER:

*

LØRDAG – søte blåbærscones med spelt (frukost- lunsj eller turmattips!) HER:

*

SØNDAG – indrefilet av svin med fløtegratinerte søtpoteter HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – drue- og purreløksalat (pålegg eller middagstilbehør) HER:

*

VEKAS BAKETIPS – gulrotmuffins med innbakt glasur HER:

*

VEKAS SNACKTIPS – sukkerfri snickerskake, en bloggfavoritt HER:

*

VEKAS DESSERTTIPS – panna cotta med persimon HER:

God planlegging, og nyt søndagen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Lagde dine halvgrove rugscones i dag, bare med havre, knall til frokost! I lĂžpet av uka blir det en variant av vegetarpaien din, med hvite bĂžnner, spinat og mozarella! Og uka etterpĂ„ blir det snickerskaka, i anledning en kollega som slutter 🙂 Du har sĂ„ mange gode oppskrifter Ă„ velge i!

    1. Tusen takk, Malene 😀 SĂ„ kjekt du liker oppskriftene mine!

      Ha en nydelig mandag <3