Vekemeny 7/2018

Hei!

Då er det søndag igjen, og veka skal planleggast. Eg er tidlig ute med vekemenyen for å gi dåkke muligheten til å planlegge veka akkurat når det passer deg denne søndagen 🙂

Som alltid en vekemeny som eg prøver å variere med ulike oppskrifter, så det er noko som passer for alle. Eg rekner aldri med at man følger vekemenyen kvar dag, men eg veit at nokon faktisk gjer det – og det er jo veldig stas! Men så lenge eg har inspirert med vertfall en oppskrift den kommande veka, så er eg fornøgd!

MANDAG – grove pestosnurrer med soltørka tomat og fetoast HER:

*

TIRSDAG – rask middagsgryte med karbonadedeig HER:

*

ONSDAG – gratinert kyllingform med sukkerfri sweet chili saus HER:

*

TORSDAG – pestobakt laks med pastinakkpure og wokede grønnsaker HER:

*

FREDAG – kikertpizza HER:

*

LØRDAG – smoothie skål med skogsbær (frukosttips!) HER:

*

SØNDAG – indrefilet av svin med fløtegratinerte søtpoteter HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – energikuler med sjokolade HER:

*

VEKAS BAKETIPS – proteinrikt havrebrød HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – saftige og gode søtpotetmuffins HER:

Sistnevnte oppskrift skal eg definitivt lage sjølv den kommane veka.. ALT for lenge sida eg har baka med søtpotet, det er jo så fantastisk godt – så desse muffinsane må eg få laga 🙂

Fant du noko fristande? Hugs å del oppskriftene du lager fra meg med meg på mine sosiale kanaler! Enten det er her, via facebook-sida mi HER eller instagram med navnet @lindastuhaug.

Nyt søndagen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Jeg må bare legge igjen en kommentar og takke for denne fantastiske bloggen OG boka di. Du har åpnet øynene mine for sååå mye god mat, og jeg har fått en mye bedre hverdag på grunn av det. Du er helt rå, og du inspirerer meg virkelig 😀
  Har fått helt lompedilla også, haha. Det er jo sååå godt!

  1. Tuusen takk Ingunn, så utrulig hyggelig å lese! Håper virkelig eg kan inspirere deg vidare, og at du får mange fleire, gode smaksopplevelser med oppskriftene mine 🙂 Stor klem <3

 2. hei linda:) Du jeg skal ha besøk av en diabetiker, som ELSKER karamellpudding! prøver desperat å finne en oppskrift hos deg, men den ene fra lang tid siden kommer ikke opp lenger.. har du noen oppskrift på dette? du er min sikreste kilde til fornøyde gjester, alltid <3

  1. Hei Maria! Karamellpudding har eg dessverre ingen oppskrift på… Men eg skal innrømme at karamellpudding har stått på «MÅ LAGE» lista mi i over eit år! Kanskje eg skal prøve meg om ikkje så lenge 🙂 Det er jo absolutt mulig å få til, og ikkje så vanskelig heller vil eg tru 🙂

 3. Takk for enda en inspirerende ukemeny! Det er bare noen mnd siden jeg fant bloggen din men jeg er heeelt solgt! Har ikke hatt «hva skal jeg lage til middag»-struggel på lenge, bare å klikke inne på bloggen din så har jeg middagplaner til flere dager fremover 😀

  Nå er det å skaffe boka di! Takk for at du sprer sunn og smakfull matglede 🙂

  1. Så hyggelig å lese Lottis!! Håpa eg kan inspirere deg masse framover, både med boka og bloggen 🙂 Ha en nydelig dag <3