Vekemeny 11/2018

God søndagsmorgen alle sammen!

Eg er fortsatt på Gol og skal tilbringe dagen i skiløypene her idag også, før eg tar bussen til Oslo seinare. Men aller først skal eg dele vekemeny med dåkke, så de kan begynne å planlegge den kommane vekas middager. En god miks av ulike oppskrifter og råvarer, så eg håpa du finner noko som frister:

MANDAG – spinatsuppe med egg HER:

*

TIRSDAG – heilstekt kylling med ovnsbakte rotgrønnsaker HER:

*

ONSDAG – heimelaga fiskepinner med søtpotet og tzatziki HER:

*

TORSDAG – chili con carne HER:

*

FREDAG – søtpotet minipizza, på skiver av søtpotet HER:

*

LØRDAG – proteinrikt havrebrød med gulrot (frukost eller lunsjtips) HER:

*

SØNDAG – fiskegryte med torsk og bacon HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – energibar med peanøttsmør og sjokolade HER:

*

VEKAS BAKETIPS – sukkerfri eplekake-muffins med innbakt vaniljekrem HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – sukkerfri mintsjokolade HER:

Ha en nydelig søndag alle sammen!
Nyt den og lad opp til ei ny veke 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Anne Løvsjø

    Hei. Jeg er 63 år og har endelig funnet oppskrifter som er enkle å lage Og i tillegg smaker det så godt

    Men hvordan lager jeg det godteriet e.l. som krever mikrobølgeovn. Vi har ikke mikro og ønsker det heller ikke.

    Har du noen tips ang dette?

    Vennlig hilsen

    Anne Løvsjø

    1. Hei! Kva godteri meina du? Visst det er vaniljefudge du snakker om, så kan du koke massen i en kjele – det står i alle innlegg.