Vekemeny 20/2018

God søndagsmorgen!

Ei ny veke står snart for tur, og den kommande veka er jo litt meir spesiell, då det både er 17.mai og pinsehelg. Midt i bachelorskriving er det ikkje så mykje forskjell på helgedager og kvardager for min del, men litt meir fri blir det naturligvis 🙂 Maten må på bordet, og vekemenyen bærer preg av at det er 17.mai inni bildet, med fokus på litt småretter og kaker. Håper du finner noko fristande:

MANDAG – bønneboller med crunch HER:

*

TIRSDAG – laks- og brokkoligrateng HER:

*

ONSDAG – nydelig kyllingsalat med mange gode smaker HER:

*

TORSDAG – sjå om du finner noko til 17.mai tapasen/champagne-frukosten i kategorien min «tapas/småretter/tips til koldtbord» HER!

*

FREDAG – tacosuppe HER:

*

LØRDAG – proteinrike havrerundstykker med chiafrø (frukost- eller lunsjtips!) HER:

*

SØNDAG – laksespyd med lun potetsalat HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – vannmelonsalat HER:

*

VEKAS BAKETIPS – 17.mai og pinsehelg betyr kanskje kake for mange, besøk kategorien min «kaker» HER, og sjå om du finner noko fristande om du vil eller må lage ei sukkerfri oppskrift!

*

VEKAS SUNNE SØTE – sukkerfri og enkel bringebæris HER:

Grillsesongen er også i gang, og her er oppskrifter som passer perfekt som tilbehør til grillmaten♥ Mykje av dette vil komme framover også!

Ha en fin søndag alle sammen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *