Linda Stuhaug

Annonse

Fyldig bringebær- og kokossmoothie

Fyldig bringebær- og kokossmoothie
God onsdag!
Er det ikkje typisk at mai måned er både varm og solfylt? Føler det er slik kvart einaste år, eg 😉 Så lenge finværet ikkje blir oppbrukt til sommaren og ferietid, så er det naturligvis heilt innafor!
Sjølv om eg ikkje har fått nyte været på den måten eg ønska, så merker eg at sol og varme forandrer matlysten veldig. Den siste veka har eg ete heimelaga bær-sorbet eller smoothie kvar einaste dag. Det smaker ekstra godt på slike dager♥ Eg lagde en deilig, fyldig bringebær- og kokossmoothie i skål i helga (fyldig smoothie = nesten som is = må ete den med skei = alltid vore min favoritt!), ei næringsrik skål som passer like godt til frukost, som lunsj, kveldsmat eller mellommåltid:
Fyldig bringebær- og kokossmoothie, 1 person 200-250 g frosne bringebær 1/2 moden banan 100 g gresk yoghurt/naturell yoghurt 100 ml kokosmelk/kokoskrem 2 ss kollagen (kan sløyfast)
Topping Blåbær Banan Kokosmasse Skivede, brente mandler uten sukker – oppskrift HER Fibersirup gold
Slik gjer du: Ha ingrediensene til smoothien i en blender og kjør sammen til en jevn konsistens. Bruk litt væske (melk/vatn) om nødvendig, eller juster konsistensen etter korleis du vil ha smoothien. Hell over i ei skål, avslutt med toppingen og nyt med skei 🙂
Det er jo naturligvis berre å toppe med akkurat det man liker og har tilgjengelig – det meste passer som topping på ei smoothieskål av frukt, bær, nøtter, frø, kjerner, musli, granoa med meir 🙂
Det blir definitivt mange slike kalde, friske måltider framover – det er jo både godt og veldig enkelt å variere 🙂
No fortsetter skrivinga mi, må jobbepå for å ta en dag fri imorgon! Nyt dagen, og ha ei riktig god 17.mai feiring om eg ikkje rekker å hilse på imorgon på sjølvaste nasjonaldagen♥

God onsdag!

Er det ikkje typisk at mai måned er både varm og solfylt? Føler det er slik kvart einaste år, eg 😉 Så lenge finværet ikkje blir oppbrukt til sommaren og ferietid, så er det naturligvis heilt innafor!

Sjølv om eg ikkje har fått nyte været på den måten eg ønska, så merker eg at sol og varme forandrer matlysten veldig. Den siste veka har eg ete heimelaga bær-sorbet eller smoothie kvar einaste dag. Det smaker ekstra godt på slike dager♥ Eg lagde en deilig, fyldig bringebær- og kokossmoothie i skål i helga (fyldig smoothie = nesten som is = må ete den med skei = alltid vore min favoritt!), ei næringsrik skål som passer like godt til frukost, som lunsj, kveldsmat eller mellommåltid:

Fyldig bringebær- og kokossmoothie, 1 person
200-250 g frosne bringebær
1/2 moden banan
100 g gresk yoghurt/naturell yoghurt
100 ml kokosmelk/kokoskrem
2 ss kollagen (kan sløyfast)

Topping
Blåbær
Banan
Kokosmasse
Skivede, brente mandler uten sukker – oppskrift HER
Fibersirup gold

Slik gjer du:
Ha ingrediensene til smoothien i en blender og kjør sammen til en jevn konsistens. Bruk litt væske (melk/vatn) om nødvendig, eller juster konsistensen etter korleis du vil ha smoothien. Hell over i ei skål, avslutt med toppingen og nyt med skei 🙂

Det er jo naturligvis berre å toppe med akkurat det man liker og har tilgjengelig – det meste passer som topping på ei smoothieskål av frukt, bær, nøtter, frø, kjerner, musli, granoa med meir 🙂

Det blir definitivt mange slike kalde, friske måltider framover – det er jo både godt og veldig enkelt å variere 🙂

No fortsetter skrivinga mi, må jobbepå for å ta en dag fri imorgon! Nyt dagen, og ha ei riktig god 17.mai feiring om eg ikkje rekker å hilse på imorgon på sjølvaste nasjonaldagen♥

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg