Linda Stuhaug

Annonse

Kyllingsalat med bacon & fetaost

Kyllingsalat med bacon & fetaost
Hei!
Plutselig var langhelga over, og tirsdagen føles som mandag. Det blei bloggefri igår for å utnytte finværet mest mulig, vi tok ei overnatting på Refviksanden søndag-mandag og det var berre heilt nydelig – berre sjekk solnedgangen vi hadde↓ Så dagen igår gjekk til sykkeltur og fjellturer i Vågsøy og Måløy, før vi tura heimatte. En nydelig plass eg definitivt skal tilbake til♥
Men, over til dagens oppskrift! Eg er i skikkelig salatmodus om dagane, og dagens tips er å lage en restesalat / matreddersalat med det du har av ingredienser heime 🙂 Det er kun fantastien som setter grenser for kva som kan putte i ein salat, men det er viktig at den inneholder både protein, karbohydrat og fett for å vere eit fullverdig, mettande måltid 🙂 Ikkje ver redd for å bruke nokre gode fettkilder i salaten (eg har her brukt bacon og fetaost) – det hever smaken fleire hakk og er for min del absolutt nødvendig for å bli mett og fornøgd!
I denne salaten hadde eg: → Isbergesalat og ruccola → Spisspaprika, agurk, rødløk og tomat → Mais og kidneybønner → Ferdigstekt kylling og baconterninger → Fetaost → Toppa med litt salt & pepper
Miksa alt godt sammen og… nam♥ Guri så godt det var!
Både isbergsalaten, ruccolaen, spisspaprikaen, kyllingen og fetaosten var #matredder-matvarer som eg kjøpte på til 40% rabatt fordi det gjekk ut på dato sammen dagen / hadde eit par skjønnhetsflekker på seg (isbergsalat og paprika) 🙂 Bacon var rester fra middagen dagen før. Resten av ingrediensane tok eg fra det vi hadde heime, og kombinasjonen blei berre skikkelig god! Heilt tilfeldig – men en skikkelig næringsrik, mettande smaksbombe!
Server gjerne med en slags form for brød om du vil det 🙂 Supert som en luksus lunsj eller lettvint, digg middag no når vi går mot varmare tider♥

Hei!

Plutselig var langhelga over, og tirsdagen føles som mandag. Det blei bloggefri igår for å utnytte finværet mest mulig, vi tok ei overnatting på Refviksanden søndag-mandag og det var berre heilt nydelig – berre sjekk solnedgangen vi hadde↓ Så dagen igår gjekk til sykkeltur og fjellturer i Vågsøy og Måløy, før vi tura heimatte. En nydelig plass eg definitivt skal tilbake til♥



Men, over til dagens oppskrift! Eg er i skikkelig salatmodus om dagane, og dagens tips er å lage en restesalat / matreddersalat med det du har av ingredienser heime 🙂 Det er kun fantastien som setter grenser for kva som kan putte i ein salat, men det er viktig at den inneholder både protein, karbohydrat og fett for å vere eit fullverdig, mettande måltid 🙂 Ikkje ver redd for å bruke nokre gode fettkilder i salaten (eg har her brukt bacon og fetaost) – det hever smaken fleire hakk og er for min del absolutt nødvendig for å bli mett og fornøgd!

I denne salaten hadde eg:
→ Isbergesalat og ruccola
→ Spisspaprika, agurk, rødløk og tomat
→ Mais og kidneybønner
→ Ferdigstekt kylling og baconterninger
→ Fetaost
→ Toppa med litt salt & pepper

Miksa alt godt sammen og… nam♥ Guri så godt det var!

Både isbergsalaten, ruccolaen, spisspaprikaen, kyllingen og fetaosten var #matredder-matvarer som eg kjøpte på til 40% rabatt fordi det gjekk ut på dato sammen dagen / hadde eit par skjønnhetsflekker på seg (isbergsalat og paprika) 🙂 Bacon var rester fra middagen dagen før. Resten av ingrediensane tok eg fra det vi hadde heime, og kombinasjonen blei berre skikkelig god! Heilt tilfeldig – men en skikkelig næringsrik, mettande smaksbombe!

Server gjerne med en slags form for brød om du vil det 🙂 Supert som en luksus lunsj eller lettvint, digg middag no når vi går mot varmare tider♥

Annonse

4 Kommentarer

S

Sara

2. juni 2020

Vil bare si at jeg digger bloggen din, den er så koselig! Så mange fine oppskrifter! Jeg har vært så uinspirert i matveien i det siste, men nå skal jeg teste mange av oppskriftene dine. Perfekt når jeg snart skal begynne å sommerjobbe og trenger gode lunsjer

Linda Stuhaug

3. juni 2020

Tusen takk, Sara! For en hyggelig kommentar å få <3 Håper eg kan inspirere med mange gode lunsjer og anna digg mat framover 😀

E

Eibjørg Bergheim

2. juni 2020

Trenger nye sunne mat tips. Har en sønn på 11 snart 12 år som ikke liker brød.

Linda Stuhaug

3. juni 2020

Då er du komt på riktig plass 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg