vilkår

Regler og retningslinjer for brukere på Linda Stuhaug app

1. Generelle bestemmelser

1.1. Du må være 13 år eller eldre, eller ha tillatelse fra foresatte, for å opprette en konto på Linda Stuhaug app.

1.2. Når du oppretter en konto hos oss registrerer du denne på en e-postadresse. E-postadressen skal være en gyldig e-postadresse som du har tilgang til å logge deg inn på, og som vi kan nå deg på. Bytter du e-postadresse må du oppdatere den registrerte e-postadressen. Konto registrert med ugyldig e-postadresse kan bli slettet uten forvarsel.

1.3. Informasjon om navn, bosted, fødselsdato og kjønn skal være korrekt. Feil alder eller kjønn vil kunne regnes som et forsøk på å juks, og vil kunne føre til at kontoen sperres uten varsel.

1.4. Du kan bare registrere et mobilnummer du selv eier, eller har tillatelse til å bruke. Dersom mobilabonnementet sies opp, skal du fjerne nummeret fra kontoen øyeblikkelig.

1.5. Du har ikke lov å dele brukerID eller passordet ditt med andre.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR LINDA STUHAUG NETTSIDE OG APP
Linda Stuhaug respekterer dine krav til personvern. Linda Stuhaug setter stor pris på ditt både nedlasting av app og besøk av vår nettside lindastuhaug.no. Vi vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldene forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du er hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Linda Stuhaug er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fult mulig å besøke vår nettside lindastuhaug.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å laste ned vårt app vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldene for nedlasting av app og nettsiden lindastuhaug.no

Hva er personvern?
Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no .

Hvilke personopplysninger ber vi om?
Når du bruker vårt app tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service. Dette inkluderer navn, telefonnummer, epost adresse.

Hvordan brukes personopplysningene?
Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid. Hvis du har godtatt nyhetsbrevavtalen på nett, vil e-post adressen din bli brukt til utsendelse av kundeundersøkelser og nyhetsbrev for lindastuhaug.no.

Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg?
Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendigheter utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter. Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting? Det er viktig for oss at du som kunde til en hver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til en hver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette via vårt app eller hjemmeside lindastuhaug.no.

Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?
Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside lindastuhaug.no. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte lindastuhaug.no og hvilke innstillinger du valgte. Dette gjør vi for å hele tiden kunne finne ut hvilke deler av vår nettside som er mest besøkt.
På den måten hjelper du til med at vi kan forbedre oss. Det er viktig å få frem at disse opplysningene ikke blir knyttet mot deg som person og har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?
Dine personopplysninger lagres under hele kundeforholdet. Ønsker du å avslutte kundeforholdet, vil dine personopplysninger bli slettet på oppfordring fra deg.

Cookies som ligger lagret på din maskin, vil bli oppdatert for hver gang du besøker lindastuhaug.no. Ønsker du å slette cookies fra din maskin, er dette fult mulig og vil ikke berøre ditt kundeforhold hos Linda Stuhaug. Men vær oppmerksom på at neste gang du besøker lindastuhaug.no, vil det opprettes nye Cookie av samme grunn som beskrevet tideligere.

Med vennlig hilsen
Linda Stuhaug

21. desember 2015 (siste endring)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *