Mat, lidenskap og det som er i vente

Første bloggpost. Skal innrømme at eg syns det er litt kleint – men det er vell sånn som går seg til etterkvart? (alle bildene er mine)

Eg er ei jente på 19 år fra Naustdal (15 min fra Førde) og er det ein kan kalle lidenskaplig opptatt av mat. Eg elska å ekspmentere, kokkelere, prøve ut nye smaker og oppskrifter, bruke fantasien å lage noke eige. Har en bakgrunn med 2 år skule på Restaurant- og matfag, deretter kokk- og servitørfag – som er heilt kanon lærdom og har gjort meg meir kreativ.

Helse, trening og kosthold er ein kjempeinteresse – og mesteparten av maten eg laga, ete og kjem til å legge ut her er er sunn og næringsrik mat. Å lage sunne og proteinrike desserter, kaker og godis med alternative ingredienser er også noke du kjem til å finne igjen på bloggen etterkvart.

Det kjem tips og oppskrifter til sunn frukost, lunsj, middag, kvelds, tilbehør, snacks – men eg er og "tradisjonell" av meg og slår an med ei sukkerholdig kakeoppskrift eller en feit pizza i ny og ne!

Etter snart fire år og ufattelig mange tima på kjøkkenet har eg prøvd ut masse forskjellig – og eg har utrulig mange oppskrifter og erfaringer eg gleda meg til å dele! Eg vil tru det blir uregelmessig blogging, alt for masse snakk om mat, litt trening, minimalt privatliv og sikkert masse unødvendig fjas. Men eg lova MATGLEDE på høgt nivå 🙂

20 kommentarer

 1. Work that body

  nå har jeg rota meg inn på riktig blogg ja! Alt sammen så sykt digg ut, vil gjerne ha oppskrifter på alt jeg! 😀

 2. Sunn livsstil

  Ser ut som d kommer til å bli en kjempe blogg! Oppskrifter på sunn og god mat er et ønske. Hadde også vært arti om du hadde fortalt litt om utdanningen din og slikt 🙂 Stå på!

 3. Malin Dyrrdal

  Gleder meg til å følge med!!:)

 4. Linda Marie Stuhaug

  Malin Dyrrdal: Så braaa :):)

 5. Linda Marie Stuhaug

  Sunn livsstil: Har ingen utdanning, kun skule. Men eg kan komme med et innlegg om det seinare 🙂

 6. Linda Marie Stuhaug

  Work that body: Oppskrifter kjem etterkvart 😀

 7. Gunnhild

  Velkommen til bloggverden 😀 Skal følge godt med, jeg elsker jo matblogger med masse deilig mat<3

 8. Linda Marie Stuhaug

  Gunnhild: Tusentakk for det 😀

 9. Jeg er så glad for at du la meg til som venn sånn at jeg får lese denne bloggen helt fra starten! Så utrolig mange fine bilder og god mat! Gleder meg til å lese videre, klem!

 10. Føler at du kommer til å inspirere meg mye hvertfall! 🙂 Gleder meg til å følge med videre!

 11. whooou superkult lompe-linda!! 😀 du er kjempeflink <3

 12. Her var det veldig mye spennende! Del i vei 😉

 13. Linda Marie Stuhaug

  Helene: Så hyggelig 😀

 14. Linda Marie Stuhaug

  Stine: så bra :):)

 15. Linda Marie Stuhaug

  Hanna: Hoho, lompe-linda klar for action!!! 😉 takk søta <3

 16. Linda Marie Stuhaug

  bakekona: Yep, kjem etterkvart 😀

 17. Hurra 😀 Har venta sånn på at du skulle komme å dele oppskrifter med oss! 🙂 Gleda meg 😀

 18. Annelin

  Endelig!!:)

 19. Linda Marie Stuhaug

  Hanne: Åh, så kjekt å høre 🙂

 20. Linda Marie Stuhaug

  Annelin: Tihii :):)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *