Linda Stuhaug

Annonse

26. april 2013

Middag som lager seg sjølv i ovnen

Middag som lager seg sjølv i ovnen
Heisann og god Fredag alle ihoooop 😀 Berre innom med et lite middagstips. Middag som berre trenger noken minutters forberedelse og deretter lager deg seg sjølv i ovnen –
Ovnsbakte søtpoteter, kyllingfilet, frisk salat og mager kesam ?
Søtpoteter skreller du, kutter i skiver og krydrer godt på begge sider. Inn i ovnen på 200 grader i 20 minutt. Kyllingfileten har samme prinsipp – skjær i passelige biter, krydre godt på begge sider. Inn i oven på 200 grader i 15 minutt. Ha alt på samme langpanne, og ta kyllinen i ovnen når søtpotetene har stått i 5 minutt!
Av krydder bruker eg alt mulig, eg er veldig opptatt av smak. Grovkverna chilli, pepper og kvitløk, grillkrydder, paparikakrydder, urter og kyllingkrydder var det eg brukte i dag 🙂 Eg syns ovnsbakte søtpoteter er utrulig godt, med masse krydder så blir både smaken og konsistensen kjempegod. Har du ikkje prøvd det er det asolutt til å anbefale, det paser veldig godt til kvitt kjøtt.
Servert med frisk salat, fetaost og mager kesam ? Lag det tilbehøret DU liker best!
Tidsfordriv å skjære stjernetomater når man likevell må vente på maten…
Det er fredag og helg, sola skinner og humøret er tipptopp! GOD HELG ALLE SAMMEN ?

Heisann og god Fredag alle ihoooop 😀
Berre innom med et lite middagstips. Middag som berre trenger noken minutters forberedelse og deretter lager deg seg sjølv i ovnen –


Ovnsbakte søtpoteter, kyllingfilet, frisk salat og mager kesam ?

Søtpoteter skreller du, kutter i skiver og krydrer godt på begge sider. Inn i ovnen på 200 grader i 20 minutt.
Kyllingfileten har samme prinsipp – skjær i passelige biter, krydre godt på begge sider. Inn i oven på 200 grader i 15 minutt. Ha alt på samme langpanne, og ta kyllinen i ovnen når søtpotetene har stått i 5 minutt!

Av krydder bruker eg alt mulig, eg er veldig opptatt av smak. Grovkverna chilli, pepper og kvitløk, grillkrydder, paparikakrydder, urter og kyllingkrydder var det eg brukte i dag 🙂
Eg syns ovnsbakte søtpoteter er utrulig godt, med masse krydder så blir både smaken og konsistensen kjempegod. Har du ikkje prøvd det er det asolutt til å anbefale, det paser veldig godt til kvitt kjøtt.


Servert med frisk salat, fetaost og mager kesam ? Lag det tilbehøret DU liker best!


Tidsfordriv å skjære stjernetomater når man likevell må vente på maten…

Det er fredag og helg, sola skinner og humøret er tipptopp!
GOD HELG ALLE SAMMEN ?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg