Linda Stuhaug

Annonse

5. mai 2013

Speltlompepizza med røkt laks og scampi

Speltlompepizza med røkt laks og scampi
Speltlompepizza er en veldig praktisk måte å spise både speltlomper og pizza på, det krever lite forberedelse, du slipper å tenke på deiga som må kjevlast ut, du bruker den toppingen du har tilgjengelig og liker best, og du kan nyte det med den beste samvittighet 🙂 Idag falt valget på to varianter, eg klarte nemlig ikkje å bestemme meg kva eg skulle velge –
Røkt laks og chillimarinert scampi, med kvit "pizzasaus" i bunnen ?
Som "pizzasaus" blanda eg philadeplhia light, mager kesam, pressa kvitløk, salt, pepper og urter. Kvitløksdressing er mager kesam, pressa kvitløk, friske urter, salt og pepper. Scampien marinerte eg i finhakka chilli, kvitløk og olje. Den røkte laksen med urtene la eg på pizzaen etter steiking.
Servert med frisk salat og kvitløksdressing ?
Eg pleier alltid å steike speltlompene på rist ca. 5-7 minutt før eg legger på fyll, så det blir sprø. Visst ikkje får du nok en mjuk pizzabunn, men det er godt det og 🙂 Legg deretter på fyll, inn i ovnen på rist på 180-200 grader til osten er smelta og gyllen.
Yndlingsvarianten med "pizzasaus", lettost, rødløk, røkt laks, frisk persille, ruccola og kvitløksdressing ?
"Pizzasaus", lettost, rødløk, purreløk, chillimarinert scampi og litt grasløk ?
Pizza med sjømat er undervurdert – har du ikkje prøvd det anbefaler eg det på det sterkaste! Om du liker røkt laks er det veldig godt som et lett fyll på tynn pizzabunn, selfølgelig med kvit pizzasaus. Marinert sampi passer like godt på tynn som tjukk pizzabunn. Godt med litt forandring til den standard kjøttdeig – og tomat fyllet 🙂
HAR DU SMAKT RØKT LAKS/SCAMPI PÅ PIZZA FØR? PLEIER DU Å LAGE SPELTLOMPEPIZZA?

Speltlompepizza er en veldig praktisk måte å spise både speltlomper og pizza på, det krever lite forberedelse, du slipper å tenke på deiga som må kjevlast ut, du bruker den toppingen du har tilgjengelig og liker best, og du kan nyte det med den beste samvittighet 🙂 Idag falt valget på to varianter, eg klarte nemlig ikkje å bestemme meg kva eg skulle velge –


Røkt laks og chillimarinert scampi, med kvit "pizzasaus" i bunnen ?

Som "pizzasaus" blanda eg philadeplhia light, mager kesam, pressa kvitløk, salt, pepper og urter.
Kvitløksdressing er mager kesam, pressa kvitløk, friske urter, salt og pepper.
Scampien marinerte eg i finhakka chilli, kvitløk og olje.
Den røkte laksen med urtene la eg på pizzaen etter steiking.


Servert med frisk salat og kvitløksdressing ?

Eg pleier alltid å steike speltlompene på rist ca. 5-7 minutt før eg legger på fyll, så det blir sprø. Visst ikkje får du nok en mjuk pizzabunn, men det er godt det og 🙂
Legg deretter på fyll, inn i ovnen på rist på 180-200 grader til osten er smelta og gyllen.


Yndlingsvarianten med "pizzasaus", lettost, rødløk, røkt laks, frisk persille, ruccola og kvitløksdressing ?


"Pizzasaus", lettost, rødløk, purreløk, chillimarinert scampi og litt grasløk ?

Pizza med sjømat er undervurdert – har du ikkje prøvd det anbefaler eg det på det sterkaste! Om du liker røkt laks er det veldig godt som et lett fyll på tynn pizzabunn, selfølgelig med kvit pizzasaus. Marinert sampi passer like godt på tynn som tjukk pizzabunn. Godt med litt forandring til den standard kjøttdeig – og tomat fyllet 🙂

HAR DU SMAKT RØKT LAKS/SCAMPI PÅ PIZZA FØR?
PLEIER DU Å LAGE SPELTLOMPEPIZZA?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg