Linda Stuhaug

Annonse

22. mai 2013

Soyastekt karbonadedeig potet- og blomkålmos

Soyastekt karbonadedeig potet- og blomkålmos
Hei! Her ser dere dagens middag, en smakfull gjenganger i desse dager:
Karbonadedeig stekt med soyasaus på en seng av potet- og blomålmos, asparges og friske reddiker.
Det er veldig enkelt og mengdene justerer du etter behov og kor mange som skal spise: 1. Potet- og blomkålmos lages ved å koke 50/50 med poteter og blomkål i mindre biter til det blir mørt, hell av alt vatnet og mos sammen med kvitløk, salt, pepper og gjerne en dæsj kesam eller smør.
2. Steik karbonadedeig med sopp, løk og kvitløk. Tilsett masse godt krydder, og en god dæsj soyasaus mot slutten av steiketida.
3. Knekk av ytterste del av aspargesen, kok i 1-2 minutter. Server!
Velbekomme!

Hei!
Her ser dere dagens middag, en smakfull gjenganger i desse dager:


Karbonadedeig stekt med soyasaus på en seng av potet- og blomålmos, asparges og friske reddiker.

Det er veldig enkelt og mengdene justerer du etter behov og kor mange som skal spise:

1. Potet- og blomkålmos lages ved å koke 50/50 med poteter og blomkål i mindre biter til det blir mørt, hell av alt vatnet og mos sammen med kvitløk, salt, pepper og gjerne en dæsj kesam eller smør.

2. Steik karbonadedeig med sopp, løk og kvitløk. Tilsett masse godt krydder, og en god dæsj soyasaus mot slutten av steiketida.

3. Knekk av ytterste del av aspargesen, kok i 1-2 minutter. Server!

Velbekomme!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg