Linda Stuhaug

Annonse

29. mai 2013

Grilla speltlompe-quesedillas

Grilla speltlompe-quesedillas
… enten som tilbehør, eller som sjølve måltidet. Quesedilla kan fyllast med det aller meste, så bruk det du har tilgjengelig og liker best! Det er veldig raskt og enkelt, og fyllet avgjer rett og slett kor sunne dei blir. Dissa blei en slager i fjordårets grillsesong, og eg har allerede starta i årets –
Som et måltid. Fylt med favoritten, philadelphia light, pesto, spekeskinke, lettost, ruccola og krydder. Kvitløksdressing laga av mager kesam, pressa kvitløk, salt, pepper og grassløk. Grilla grønnsaker som tilbehør, sopp, paprika og rødløk.
Slik gjer du Smør speltlomper (lomper eller tortillalefser kan også brukast) med det fyllet du ønsker, og steik på middels varme på grillen til en gyllen farge. Kan også steikast i panne, eller i ovn på 180 grader i ca 10-15 minutt. Ta gjerne varmluft dei siste minutta for en sprø overflate.
Forslag til fyll Philadelphia, pesto, spekeskinke, ost, ruccola og krydder – favoritten! Philadelphia, ost og skinke Tomatpure, kjøttdeig og ost Philadeplhia, kylling, grønnsaker og ost Tacokjøttdeig, jalapenos, grønnsaker og ost Kyllingkkjøttdeig med fajitaskrydder, grønnsaker og ost Osvosv….
Forslag til tilbehør Guacamole Tatziki Kvitløk og urtedressing Salsasaus Kvitløksdressing Aoli Kesam/rømme Pesto Osvosv…
Laga til som tilbehør til grillmaten.
Dei er også like gode kalde som varme ?
Idag skinner sola og det ser ikkje så lyst ut på langtidsvarselet – så spørst om det blir grilling seinare idag. Viktig å utnytte finværet mens vi har det 🙂
ER DET SOL HOS DEG OGSÅ? HAR DU PRØVD SPELTLOMPE- QUESEDILLAS FØR?

… enten som tilbehør, eller som sjølve måltidet.
Quesedilla kan fyllast med det aller meste, så bruk det du har tilgjengelig og liker best! Det er veldig raskt og enkelt, og fyllet avgjer rett og slett kor sunne dei blir. Dissa blei en slager i fjordårets grillsesong, og eg har allerede starta i årets –


Som et måltid.

Fylt med favoritten, philadelphia light, pesto, spekeskinke, lettost, ruccola og krydder.
Kvitløksdressing laga av mager kesam, pressa kvitløk, salt, pepper og grassløk.
Grilla grønnsaker som tilbehør, sopp, paprika og rødløk.

Slik gjer du
Smør speltlomper (lomper eller tortillalefser kan også brukast) med det fyllet du ønsker, og steik på middels varme på grillen til en gyllen farge. Kan også steikast i panne, eller i ovn på 180 grader i ca 10-15 minutt. Ta gjerne varmluft dei siste minutta for en sprø overflate.

Forslag til fyll
Philadelphia, pesto, spekeskinke, ost, ruccola og krydder – favoritten!
Philadelphia, ost og skinke
Tomatpure, kjøttdeig og ost
Philadeplhia, kylling, grønnsaker og ost
Tacokjøttdeig, jalapenos, grønnsaker og ost
Kyllingkkjøttdeig med fajitaskrydder, grønnsaker og ost
Osvosv….

Forslag til tilbehør
Guacamole
Tatziki
Kvitløk og urtedressing
Salsasaus
Kvitløksdressing
Aoli
Kesam/rømme
Pesto
Osvosv…


Laga til som tilbehør til grillmaten.



Dei er også like gode kalde som varme ?

Idag skinner sola og det ser ikkje så lyst ut på langtidsvarselet – så spørst om det blir grilling seinare idag. Viktig å utnytte finværet mens vi har det 🙂

ER DET SOL HOS DEG OGSÅ?
HAR DU PRØVD SPELTLOMPE- QUESEDILLAS FØR?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg