Feta-fylt kyllingfilet med det perfekte tilbehør

Dagens middag –


Feta-fylt kyllingfilet, spekeskinkesurra asparges, bakt potet, cherrytomater og mager kesam ?

Fetafylt kyllinfilet
Snitt kyllingfileten på tvers så du klarer å fylle den med fetaost. Her er det berre å bruke fantasien, eg har også prøvd med pesto, kremost i forskjellige smaker, ost og skinke. Surr kyllingfileten og bruk gjerne et par tannstikker for å feste. Strø over litt krydder, eg brukte grovkverna pepper og chilli – inn i ovnen på 200 grader ca. 10 minutt.

Asparges med spekeskinke
Knekk asparges i det naturlige knekkpunktet, kok i lettsalta vatn i 1 minutt, og hell av vatnen. Surr en spekeskinke rundt – inn i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutt, sammen med kyllingen.

"Halvbakt" potet
Ferdigkokt mandelpotet, rester kaster man ikkje! Strø over krydder – inn i ovnen dei siste 5 minutta sammen med resten.

Dei salte aspargesane kombinert med fetaost i kyllingfileten blei heilt fantastisk. Sammen med søte, friske cherrytomater og mager kesam blei heile kombinasjonen en smaksfest, virkelig 🙂 Pesto i kyllingen hadde nok også passa utmerket til resten!


Middag i sola ?

PLEIER DU Å LAGE FYLT KYLLINGFILET?
HAR DU TIPS TIL ANDRE KOMBINASJONER?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

  1. Anja Karoline

    Naam, dette skal jeg imponere mamma og pappa med en dag til middag 🙂

  2. Fit and Happy

    mmm, asparges :)jeg liker kylling med koriander, mango,rødløk,litt kremost eller snøfrisk og pepper 🙂

  3. fitnhealthy

    åh det så utrolig deilig ut! elsker fetaost og bare masse digg tilbehør n_n

  4. Det så kjempe godt ut!!! 🙂

  5. Victoria

    Det hørtes deilig ut 🙂

  6. Linda Marie Stuhaug

    Anja Karoline: Så hyggelig av deg, håper det faller i smak hos dåkke alle 😀

  7. Linda Marie Stuhaug

    Fit and Happy: Mhm, asparges er fantastisk godt 🙂 Hørtes nydelig ut – kyllingen i seg sjølv er såpass smaklaus, men med slikt tilbehør blir jo det en smaksfest!!

  8. Linda Marie Stuhaug

    fitnhealthy: Ja, fetaost gjer susen altså! Pluss resten selfølglig 😀

  9. Linda Marie Stuhaug

    inehen: Heilt nydelig, eg koste meg!! 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    Victoria: Kjempegodt, uten tvil 🙂

  11. Toril Hornnes

    Ååh, asparges med spekeskinke! Namnamnam

  12. Linda Marie Stuhaug

    Toril H.: Mmm, ikkje sant? 😀 elska det!

  13. Trine Cook Espedal

    Så mye spennende mat du har på bloggen din 🙂 Her er 2 av mine favoritter: Kylling fyllt med ost og diverse andre ting, og asparges med skinke 😛 Jeg oxo prøver masse forskjellig i kyllingen 😉 Mmmmm 😛

  14. Linda Marie Stuhaug

    Trine Cook Espedal: Så kjekt å høre, takk for det 😀 kylling er knall å kombinere med forskjellige smaker, og kun fantasien setter grenser 😉 blir stort sett alltid bra resultat og!