Annonse
4. juni 2013
Feta-fylt kyllingfilet med det perfekte tilbehør
Dagens middag –
Feta-fylt kyllingfilet, spekeskinkesurra asparges, bakt potet, cherrytomater og mager kesam ?
Fetafylt kyllinfilet
Snitt kyllingfileten på tvers så du klarer å fylle den med fetaost. Her er det berre å bruke fantasien, eg har også prøvd med pesto, kremost i forskjellige smaker, ost og skinke. Surr kyllingfileten og bruk gjerne et par tannstikker for å feste. Strø over litt krydder, eg brukte grovkverna pepper og chilli – inn i ovnen på 200 grader ca. 10 minutt.
Asparges med spekeskinke
Knekk asparges i det naturlige knekkpunktet, kok i lettsalta vatn i 1 minutt, og hell av vatnen. Surr en spekeskinke rundt – inn i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutt, sammen med kyllingen.
"Halvbakt" potet
Ferdigkokt mandelpotet, rester kaster man ikkje! Strø over krydder – inn i ovnen dei siste 5 minutta sammen med resten.
Dei salte aspargesane kombinert med fetaost i kyllingfileten blei heilt fantastisk. Sammen med søte, friske cherrytomater og mager kesam blei heile kombinasjonen en smaksfest, virkelig 🙂 Pesto i kyllingen hadde nok også passa utmerket til resten!
Middag i sola ?
PLEIER DU Å LAGE FYLT KYLLINGFILET?
HAR DU TIPS TIL ANDRE KOMBINASJONER?
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR