Knasande gode frukosttips

Mornings 🙂
Usikker på kva du skal ha til frukost idag? Her er mine to favorittfrukoster i løpet av denne veka, som er enkle, sunne og knasande godeHeimelaga knekkebrød med philadelphia light og egg / speltlompe med philadeplhia light, salat, røkt skinke, cottage cheese, avokado, paprika og pepper / tomater og agurk / kaffi og melk ?Heimelaga knekkebrød med philadelphia light, salat, lettere jarlsberg, røykt skinke, cottage cheese, grønnsaker og et dryss pepper / tomater og agurk / kokt egg og kaffi ?

Krever litt arbeid å lage heimelaga knekkebrød, men det er virkelig verdt det! Kjempegode med alt slags pålegg, til både frukost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Det er på tide med ny ladning i hus, så spørst om det blir bake-søndag i morra. Men først og fremst blir det jobblørdag på meg, så det er berre å svinge seg rundt! Ha en fin lørdag alle sammen 🙂

PLEIER DU Å LAGE DINE EGNE KNEKKEBRØD?
KVA BESTÅR DIN FRUKOST AV IDAG?

20 kommentarer

 1. Cecilie Lykke

  Du får havregrøten min til å se veldig stusslig ut nå, haha. Kos deg i helgen, søte 🙂

 2. Kaisa Elise

  jeg skal spise tacosalat før jobb 🙂 så kjempe godt ut! jeg spiser aldri frokost nesten jeg 🙂

 3. Nina Bakke

  Lekkert 🙂 Vi skal ha eggerøre, salat, spekemat og brød osv 🙂 Nam Nam 🙂

 4. Lin Celine Haugom

  Ser fantastisk godt ut, som alltid hos deg. 🙂 Her ble det den vanlige frokost «shaken» i dag;)

 5. Iselin Renée

  Det så veldig godt ut 🙂

 6. bybirgitte

  MMmmM ^^ Har ikke laget knekkebrød ennå, men det står på tingålagelisten 😀

 7. Linda Marie Stuhaug

  Cecilie Lykke: Puff, dine havregrøter ser jo heilt fantastiske ut 😀 Tusentakk det samme, Cecilie 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Åh, der er vi virkelig forskjellige! Eg spise så og sei alltid frukost 🙂

 9. Linda Marie Stuhaug

  Nina Bakke: Mmm, deilig start på dagen det da 😀

 10. Linda Marie Stuhaug

  Lin Celine Haugom: Takk 😀 – det samme vanlige er ikkje alltid heilt feil det heller så 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Iselin Renée: Ingen tvil om at det var 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  bybirgitte: Åh, det må høgt opp på lista altså – heimelaga knekkebrød er fantastisk godt 😀

 13. Cathrine

  Hvor får man kjøpt speltlomper egentlig?

 14. Backside

  Prøvde en gang å lage knekkebrød… Ble ikke særlig vellykket! Hehe! Men kanskje Heg lykkes neste gang;)

 15. Linda Marie Stuhaug

  Cathrine: Her i Førde-området kan man kjøpe det på dei fleste butikker, blant anna spar, domus, copp extra. Eg veit ikkje om dei har det på butikken der du bur, men i tilfelle er det ikkje verre enn å spørre om det er mulighet for å ta dei inn 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  Backside: Korleis blei resultatet? Kanskje eg kan hjelpe deg med å finne «feilen» 😉 Bedre lykke neste gang da 😀

 17. Lene Mari

  Stadig planer om å lage egne knekkebrød, men enn så lenge så har jeg ikke gjor det. Av en eller merkelig grunn! Froksotene sine så i alle fall veldig gode ut =)

 18. Linda Marie Stuhaug

  Lene Mari: Berre å sette av litt tid, det er såå verdt det 😀 Tusen takk for det 🙂

 19. Marianne Monsen

  Føler jeg sier det hver gang jeg kommenterer, men du imponerer meg virkelig! Blir helt imponert over hvor flink du er å variere 😀 Selv er jeg veldig matlei om dagen, har dårlig matlyst og synes bare det er et ork å lage til noe kjempe godt. Det hjelper alltid å komme inn her, da har jeg lyst på omtrent alt du har laget! Men likevel er det så tiltak å lage det istand 🙁 Håper det blir bedre snart, for det er jo veldig viktig med god og riktig næring!

 20. Linda Marie Stuhaug

  Marianne Monsen: Oi, tusentakk for så utrulig hyggelig kommentar, Marianne! Du satte virkelig dagens store glis på meg altså 🙂 Kjempehyggelig med tilbakemeldinger, spesielt slike som dette!! – Huff, håper matlysten kommer snikande tilbake til deg! det virker kanskje ikkje sånn, men eg har også hatt utrulig dårlige perioder der matlysen er på bånn. Da passr det bedre med næringstett mat som nøtter, eller flytende føde som smoothie. Som du skriver er det viktig med god og riktig næring, så håper du kommer tilbake til det riktige deg snart 🙂 Ha en fin kveld vidare søte deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *