Fredagsglede fra Iherb

Jepp, pakker fra Iherb er alltid en glede 😀
Eg er superivrig på posten og begynner allerede opppakkingen i det eg får dei i hendene. Eg glømmer alltid kva eg har bestilt, så det er ekstra spennande å sjå kva som befinner seg innafor pappen. Ikkje minst må eg smake på nyhetene, så i det eg pakker opp nr. 2 med eine handa, smaker eg på supercookies med den andre…


Sånn såg det ut i dagens pakker, som vanlig er det noken gjengangere, og noken nyheter.

Golean crisp og Golean crunch er mammas favoritter, så eg bestiller dei i huvudsak til ho. Kjempegode frukostblandinger med et høgt proteininnhold.

Fifty 50 produkter, dei sukkerfrie dropsa i smaken "butterscotch" er en favroritt, og eg måtte prøve den andre sorten "assorted". En pakke med "low glycemic chocolate chip" med også med, gleder meg til å smake desse 🙂

Chocolate super cookies, som eg kjørte i ganen allerede på posten… Må innrømme eg blei litt skuffa over smaken. Cashew Cluster derimot, er en blanding mellom "Raw cashews and Raw cacao" – allerede smakt på og det var heilt nydelig. Perfekt sunn snacks! Wild berry mix er også godt som snacks.

Porsjonspakker med Stevia, 1 g i kvar pose. Perfekt som søtningsmiddel, da der er veldig lite som skal til. Eg bruker det blant anna i min sunne bringebærsorbêt. Organisk mango er en nyhet eg gleder meg til å prøve!

Eg har to tidligare innlegg med pakker fra Iherb, HER og HER – om du er interessert i litt inspirasjon eller lurer på kva du skal bestille. Som eg har sagt før, så holder eg på med et Iherb innlegg med guide, favroritter og bruksområde. Det blir nok ikkje posta enda, men eg holder på med det så det kjem forhåpentligvis om ikkje så lenge 🙂

FLEIRE OVERIVRIGE SJELER NÅR DET GJELDER PAKKER?
KVA PLEIER DU Å BESTILLE PÅ IHERB?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 kommentarer

 1. Vi er to om å være overivrige om pakker! Jeg er på ferie i USA nå, og jeg fant Kashi Go Lean på matbutikken! Så jeg har kjøpt med meg en crisp hjem:) Har smakt på det før, og det er jo såå godt. Men den har ganske mye sukker i forhold til mange andre, ikke sant? Men det går helt fint så lenge ikke resten av kostholdet er mye sukker 😀 De cashewnøttene vil jeg bestille!

 2. Linda Marie Stuhaug

  Helene: Så bra vi er fleire, haha! Må innrømme eg følte meg litt smådum på posten, men det får berre vere 🙂 – Den inneholder sukker litt sukker ja, det er minuset med frukostblandingen. Men sida den er så god, og har et høgt proteininnhold så skader det absolutt ikkje innimellom 🙂 litt sukker trenger man! Anbefaler cashewnøttene på det STERKASTE, det var virkelig heilt fantastisk godt 😀 var vanskelig å stoppe spisinga, haha!

 3. Kaisa Elise

  masse godt der:D

 4. Lovelyliller.com

  Jeg er VELDIG overivrig!! 😀 God helg!

 5. Lotta Salbuvik

  Så deilig!

 6. Susanne Nesse

  Det er så gøy å få pakker i posten!! Venter på et par pakker selv, gleder meg som et lite barn på julaften, hehe! 🙂

 7. Linny in Australia

  Fantastisk matblogg du har! Lukke til i USA 🙂

 8. Hilde Stensaker

  Snakk om herlig pakke 😀 Håper du får en strålende helg <3

 9. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Ja, meget fornøgd med innholdet :):)

 10. Linda Marie Stuhaug

  Lovelyliller.com: Haha, godt vi er fleire 🙂 god helg til deg også!

 11. Linda Marie Stuhaug

  Lotta Salbuvik: Absolutt 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Susanne Nesse: Ja, ingen tvil om det 🙂 så kjekt, håper du får de snart da 😀

 13. Linda Marie Stuhaug

  Linny in Australia: Tusen takk for det :):)

 14. Linda Marie Stuhaug

  Hilde Stensaker: Ja, veldig fornøgd med innholdet 🙂 takk det samme Hilde!

 15. Stavanger24

  Hei. Kunne du skrevet litt om hvordan du unngår toll/eventuelt unngå en smell når du bestiller på iHerb? Har veldig lyst å prøve produktene, men vil ikke ende opp med tidenes tollsmell 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  Stavanger24: Yep, Iherb- innlegg er på vei! Har ganske mange baller i lufta om dagane, men skal få det til få fort som mulig 🙂

 17. Hei. Takk for fin oversikt over Iherb produktene, veldig kjekt altså! Handlet for første gang i går og kommer garantert til å bruke info herfra før jeg bestiller neste gang. Takk for at du deler 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  Hamar: Berre hyggelig, takk for tilbakemelding! Då er det berre å glede seg til pakke i posten 😉

 19. Iselin Renée

  Er kjeksene fra fifty 50 sukkerfrie? 🙂

 20. Linda Marie Stuhaug

  Iselin Renée: Dei er søtet med fruktose, så du får vudere sjølv om dei er sukkerfrie 🙂 Men dei er ikkje tilsatt sukker i form av kvitt sukker.