Linda Stuhaug

Annonse

Sjokolade- bananis

Sjokolade- bananis
Et lite hei fra Kreta! Hørt rykter om at finværet kom på avreisedagen vår – og at det faktisk er sol og sommer i Norge. Kva er vell bedre enn en avkjølande, sunn sjokolade-bananis i varmen?
Kast for all del ikkje brune bananer, ta av skalet så skal du sjå at dei er like fine inni. Kutt dei heller i biter, frys ned i poser og du kan lage bananis akkurat når det passert deg! Ta deretter ut mengden banan du ønsker, mos med stavmikser og eventuelt en liten skvett melk om det blir for vanskelig. Det skal bli en jevn og klumpfri masse med softis- konsistens. Så kan du tilsette smak om du ønsker!
Bananis – kun banan. Sjokoladesoftis – smak til med ekte kakao og evt. sjokoladeproteinpulver. Vaniljesoftis – tilsett litt ekte vaniljepulver og evt. vaniljeproteinpulver. Cappuchinosoftis – bruk enten proteinpulver i kafi/ cappuchinosmak, eller smak til med avkjølt espresso og 100% kakaopulver. Dryss over litt kanel ved servering. Bruk fantastien og lag din egen smak – desse er dei eg har prøvd.
Spis den nøytral eller ha over valgfri topping til slutt – eg varierer mellom nøtter, frukt, bær, proteinpulversaus, walden farms sjokoladesaus, sukkerfri sjokoladebiter, proteinbar- biter, kanel, sukringold, frisk banan berre for å nevne litt. Då ønsker eg dåkke en fin kveld vidare, nyt sola og varmen heime i Norge 🙂

Et lite hei fra Kreta!
Hørt rykter om at finværet kom på avreisedagen vår – og at det faktisk er sol og sommer i Norge. Kva er vell bedre enn en avkjølande, sunn sjokolade-bananis i varmen?

Kast for all del ikkje brune bananer, ta av skalet så skal du sjå at dei er like fine inni. Kutt dei heller i biter, frys ned i poser og du kan lage bananis akkurat når det passert deg! Ta deretter ut mengden banan du ønsker, mos med stavmikser og eventuelt en liten skvett melk om det blir for vanskelig. Det skal bli en jevn og klumpfri masse med softis- konsistens. Så kan du tilsette smak om du ønsker!

Bananis – kun banan.
Sjokoladesoftis – smak til med ekte kakao og evt. sjokoladeproteinpulver.
Vaniljesoftis – tilsett litt ekte vaniljepulver og evt. vaniljeproteinpulver.
Cappuchinosoftis – bruk enten proteinpulver i kafi/ cappuchinosmak, eller smak til med avkjølt espresso og 100% kakaopulver. Dryss over litt kanel ved servering.
Bruk fantastien og lag din egen smak – desse er dei eg har prøvd.

Spis den nøytral eller ha over valgfri topping til slutt – eg varierer mellom nøtter, frukt, bær, proteinpulversaus, walden farms sjokoladesaus, sukkerfri sjokoladebiter, proteinbar- biter, kanel, sukringold, frisk banan berre for å nevne litt. Då ønsker eg dåkke en fin kveld vidare, nyt sola og varmen heime i Norge 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg