Linda Stuhaug

Annonse

8. august 2013

Kylling med pestokrema grønnsaker

Kylling med pestokrema grønnsaker
Kjempegod middag med masse smak, både i grønnsakene og kyllingen. Ved å bytte ut en ingrediens med en anna, får du også en heilt anna smak –
Du trenger Kyllingfilet Krydder Grønnsaker – ferske/frosne Kokosmelk – fullfett/light Grønn pesto Evt. tilbehør av ris/poteter eg hadde ris og kvitløksbaguetter til familien
Kyllingen skar eg i grove biter, krydra med masse krydder og hadde inn i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutt. Bruk dei kryddera du liker, eg brukte grovkverna chilli, pepper, kyllingkrydder, paprikakrydder, grillkrydder og urtesalt.
Grønnsakene kutter du i grove biter. Du kan også bruke frosen wokblanding, men personlig liker eg best ferske. Wok grønnsakene på panne, start med dei som trenger lengst tid. Eg hadde grønnsaker i denne rekkefølga – gulerøtter, brokkoli, paprika, sopp, squash, løk og rødløk, bambusskudd og vannkastanjer. Deretter tilsetter du 1-2 bokser kokosmelk, alt ettersom kor masse grønnsaker du har. Smak til med pesto, salt&pepper, la det surre godt ei lita stund og server!
Krema grønnsaker i andre variasjoner bytt ut grønn pesto og få en heilt anna smak – Karrikrema – tilsett karri og gurkemeie Soyakrema – tilsett en god dose soyasaus Rød pestokrema – tilsett rød pesto Sweetchillikrema – tilsett sweet chillisaus Indiskkrema – tilsett indisk krydder og red curry paste Variasjon – tilsett en pose wokmiks i smaken du liker/ anna krydder. Her er det masse å velge i!
En middag med mange muligheter. Håper det frister!

Kjempegod middag med masse smak, både i grønnsakene og kyllingen. Ved å bytte ut en ingrediens med en anna, får du også en heilt anna smak –

Du trenger
Kyllingfilet
Krydder
Grønnsaker – ferske/frosne
Kokosmelk – fullfett/light
Grønn pesto
Evt. tilbehør av ris/poteter
eg hadde ris og kvitløksbaguetter til familien

Kyllingen skar eg i grove biter, krydra med masse krydder og hadde inn i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutt.
Bruk dei kryddera du liker, eg brukte grovkverna chilli, pepper, kyllingkrydder, paprikakrydder, grillkrydder og urtesalt.

Grønnsakene kutter du i grove biter. Du kan også bruke frosen wokblanding, men personlig liker eg best ferske. Wok grønnsakene på panne, start med dei som trenger lengst tid. Eg hadde grønnsaker i denne rekkefølga – gulerøtter, brokkoli, paprika, sopp, squash, løk og rødløk, bambusskudd og vannkastanjer. Deretter tilsetter du 1-2 bokser kokosmelk, alt ettersom kor masse grønnsaker du har. Smak til med pesto, salt&pepper, la det surre godt ei lita stund og server!

Krema grønnsaker i andre variasjoner
bytt ut grønn pesto og få en heilt anna smak –
Karrikrema – tilsett karri og gurkemeie
Soyakrema – tilsett en god dose soyasaus
Rød pestokrema – tilsett rød pesto
Sweetchillikrema – tilsett sweet chillisaus
Indiskkrema – tilsett indisk krydder og red curry paste
Variasjon – tilsett en pose wokmiks i smaken du liker/ anna krydder. Her er det masse å velge i!

En middag med mange muligheter. Håper det frister!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg