Linda Stuhaug

Annonse

26. september 2013

Blodslit & svette

Blodslit & svette

Usatid: 23.09
Hei igjen alle sammen 🙂
Eg er i full eksamensmodos, som er hovedgrunnen til lang tid mellom oppdateringer. Dagane går i skule, puggging, trening på skulen, egentrening, enda meir pugging, jobbing med anatomicase, mat, soving og bittelitt sosialt. Mandag er første anatomieksamen oversått, og eg gleder meg virkelig til det!



Detta blir mitt aller første blogginnlegg uten matfjas, og ett treningsrelatert innlegg passa i grunn bra då. Det blir masse trening her nede når man skal holde på eget treningsprogram (5-6 styrkeøkter i veka) i tillegg til all trening på skulen, men når vi begynner på nytt delemne på Tirsdag blir treningsmengden på skulen mykje større og egentreninga må derfor komme i andre rekke. Det er i grunn greit, eg veit styrken vil bli dårligare, men eg er tross alt her for å få mest erfaringer og eg må fange opp så mykje som mulig når muligheten er her!




På Mandag hadde vi makspulstest, der vi sjølv blei testa og skulle vere PT for dei andre på gruppa. Hardt og intensivt, men det gjekk fort over. Min makspuls kom på 195, dette skal vi bruke i sonetrening framover.




I går hadde vi teknikktrening med Johnny og Fredik, der vi gjekk gjennom chins, nedtrekk, markløft, knebøy, militærpress, benkpress og roing. Lærerikt og veldig kjekt!



BOOTCAMP!
Sammen med dyktige Luis har vi ofte bootcamp, eg trenignsform eg virkelig har fått sansen for. Høg puls, svette, blodslit, intensivt & effektivt (bildene er lånt fra AE)



























Fleire bilder kjem etterkvart – og ikkje minst meir mat! Eg og roomien min Terese skal rett å kjøpe en steikeovn når eksamen er ferdig, eg er i ferd med å bli sprø på dinna kjøkkenkroken her. Eg elska å bruke tid å eksprimentering, kokkelering, prøve nye oppskrifter, lukkast, mislukkast, smake og dele – eg tippe Terese ikkje har noke imot det, tihi 🙂



Svar på spørsmålsrunden kjem når eg har tid til overs, spørr i vei enda om der er noke DU lurer på!



Sender en regnfull hilden fra Florida – JA, det har pøseregna i fem dager i strekk no, så håper sola dukker fram igjen snart ?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg