Linda Stuhaug

Annonse

15. oktober 2013

Miami- weekend, bildedryss

Miami- weekend, bildedryss
Usatid: Heii! No er det lenge sida det har våre noke anna enn mat-prat her inne. Eg er jo trossalt blitt en reiseblogg i tillegg no mens eg er i Florida, så det skal eg bli litt flinkare på 🙂 Her er ett bildedryss fra helgeturen vi hadde til Miami forrige helg. Eg venta fortsatt på bilder, men no kjørte eg på med innlegget uten dei. Miami- helga er uten tvil den mest minnerike, latterfulle og kjekkaste helga eg har hatt her nede – og ikkje minst har vi masse å sjå tilbake på og le av i ettertid. Det blei feiringa etter første gjennomførte eksamen, og en tur ut for å oppleve utelivet i Miami – South Beach hørte selfølgelig med. Det kan ikkje beskrivast, men skal eg sei ett ord må det bli: VILT!
~ Strandlivet ~
~ Utelivet ~ bilder fra nettsida utestedet.
~ Uteliv & mat ~ dårlige mobilbilder…
Salat på sida. Den beste biffen eg noken gang har smakt, perfekt ?
Frozen yoghurt, mmm ?
Next desitation: BAHAMAS! I ferieveka reise vi ei veke til vakre Bahamas, som er underkant av to veker til. Vi planlegger også å reise til New York ei lang langhelg, for å oppleve byen, shopping og alt som hører med 🙂 Vi har masse på agendaen framover, som betyr at vi har masse å sjå fram til. Eg stortrives sååå godt her nede og kjenner virkelig på følelsen at livet er FANTASTISK – for det er det ?

Usatid: Heii!
No er det lenge sida det har våre noke anna enn mat-prat her inne. Eg er jo trossalt blitt en reiseblogg i tillegg no mens eg er i Florida, så det skal eg bli litt flinkare på 🙂 Her er ett bildedryss fra helgeturen vi hadde til Miami forrige helg. Eg venta fortsatt på bilder, men no kjørte eg på med innlegget uten dei. Miami- helga er uten tvil den mest minnerike, latterfulle og kjekkaste helga eg har hatt her nede – og ikkje minst har vi masse å sjå tilbake på og le av i ettertid. Det blei feiringa etter første gjennomførte eksamen, og en tur ut for å oppleve utelivet i Miami – South Beach hørte selfølgelig med. Det kan ikkje beskrivast, men skal eg sei ett ord må det bli: VILT!

~ Strandlivet ~

~ Utelivet ~
bilder fra nettsida utestedet.

~ Uteliv & mat ~
dårlige mobilbilder…


Salat på sida. Den beste biffen eg noken gang har smakt, perfekt ?


Frozen yoghurt, mmm ?

Next desitation: BAHAMAS!
I ferieveka reise vi ei veke til vakre Bahamas, som er underkant av to veker til. Vi planlegger også å reise til New York ei lang langhelg, for å oppleve byen, shopping og alt som hører med 🙂 Vi har masse på agendaen framover, som betyr at vi har masse å sjå fram til. Eg stortrives sååå godt her nede og kjenner virkelig på følelsen at livet er FANTASTISK – for det er det ?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg