Linda Stuhaug

Annonse

1. november 2013

Bahamas ~ snorkling med haier!

Bahamas ~ snorkling med haier!
Hei, og god Fredag og ikkje minst 1. November 🙂
Nettet er fortsatt kjempedårlig, og bildeoverføringen er ikkje sammarbeidsvillig – men her er ett lite innblikk i kva dagen i går gjekk til. Vi var seks jenter som tok turen på snorkletur i blant korallrev, små og store fisker, flyvrak, krystallblått hav og sist men ikkje minst – HAIER! Det var minst 10-15 haier som svømte noken meter under oss, mens dei blei holdt på bunnen av lokkemat. Neida, det var ikkje haier som spiste mennesker altså – men om dei hadde fått for seg at vi hadde noke mat til dei på havoverflata hadde vi fått besøk… Det var vertfall definitivt en skikkelig gøyal opplevelse 🙂 Idag skal vi heim igjen til Orlando, og Bahamas- ferien er over. Det har vert ei gøyal veke med masse kjekke folk – fleire bilder og bedre oppdatering blir når bildene blir overført 🙂 Det kommer også fleire oppskrifter dei kommende dagene, som eg egentlig hadde tenkt å poste her nede. Det er litt forskjellig å glede seg til, her er en liten sneakpeak på nydelige søtpotetmuffins som eg gleda meg til å dele med dåkke! Pssst – er garanterer at den kommer i morgen!
Saftige ~ sukkerfri ~ proteinrike ~ fettfrie ~ fulle av fiber, betakaroten og god næring ~ nydelige ?
Då ønske eg dåkke en fortsatt fin Fredag og god helg! Solsmil fra Bahamas 🙂

Hei, og god Fredag og ikkje minst 1. November 🙂

Nettet er fortsatt kjempedårlig, og bildeoverføringen er ikkje sammarbeidsvillig – men her er ett lite innblikk i kva dagen i går gjekk til. Vi var seks jenter som tok turen på snorkletur i blant korallrev, små og store fisker, flyvrak, krystallblått hav og sist men ikkje minst – HAIER! Det var minst 10-15 haier som svømte noken meter under oss, mens dei blei holdt på bunnen av lokkemat. Neida, det var ikkje haier som spiste mennesker altså – men om dei hadde fått for seg at vi hadde noke mat til dei på havoverflata hadde vi fått besøk… Det var vertfall definitivt en skikkelig gøyal opplevelse 🙂
Idag skal vi heim igjen til Orlando, og Bahamas- ferien er over. Det har vert ei gøyal veke med masse kjekke folk – fleire bilder og bedre oppdatering blir når bildene blir overført 🙂 Det kommer også fleire oppskrifter dei kommende dagene, som eg egentlig hadde tenkt å poste her nede. Det er litt forskjellig å glede seg til, her er en liten sneakpeak på nydelige søtpotetmuffins som eg gleda meg til å dele med dåkke! Pssst – er garanterer at den kommer i morgen!


Saftige ~ sukkerfri ~ proteinrike ~ fettfrie ~ fulle av fiber, betakaroten og god næring ~ nydelige ?

Då ønske eg dåkke en fortsatt fin Fredag og god helg! Solsmil fra Bahamas 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg