Linda Stuhaug

Annonse

26. november 2013

Curry- kyllingsalat med mange gode smaker

Curry- kyllingsalat med mange gode smaker
Ett sunt og smakfullt måltid på få minutter!
I vekedagene, og stort sett i helgene også her i Florida, så bruker eg liten tid til måltidene mine. Eg får ganske mange spørsmål om korleis eg får tid å lage så masse sunn og god mat, men å steike en ferdigpizza tar masse lengre tid enn det meste av min mat. Når det gjelder baksten og eksmprimentering på kjøkkenet der, så eg er begynt å bli litt erfaren og det går oftest ikkje meir enn 10- 15 minutt før baksten må i ovnen eller dessertene må til kjøling. Det er viktig å gi kroppen den næringen den trenger, og riktig og nok mat er alfa omega for min del for å fungere i en aktiv og treningsfylt kvardag. Lytt til kroppen folkens – du skal trossalt leve med den resten av livet 🙂
Curry- kyllingsalat ? Steik ønska menge med kyllingfilet sammen med curry og eventuelt andre krydder. Eg brukte også salt, pepper, cayannepepper og grillkrydder. Om du ønsker kan du ha oppi litt ekstra grønnsaker og steike med, eg gjorde det og brukte frossen brokkoli/blomkål/gulrot- blanding. ? Skjær opp ønska salatblanding av det du har tilgjengelig og liker, og ha den ferdigstekte kyllingen over. ? Topp det heile med bananbiter, crunchy cashewnøtter og moden avokado – det gir heile salaten dei ekstra gode smakene!
Også gjelder det å rote det sammen til ei mølje, så alle smakane blander seg 🙂 Etter bildet er tatt, selfølgelig… NYT!
Ikkje ver skeptisk til bananen, på samme måte som over currywok så smaker det skikkelig digg! Eg toppa også det heilt med en klatt gresk yoghurt – ingen middag uten 😉
Den dags dessert blei søtpotetkakeruter –
Rester av søtpotetkake med sjokoladebiter – perfekt til en munnfull! Eg har enda ei oppskrift med søtpotet på lur, som blei laga i helga… Baksten blir såå ufattelig saftig og god når man bruker søtpotet – eg er virkelig glad eg fekk sansen for denne ingrediensen!
Ha en fin Tirsdagskveld alle sammen – min Tirsdag har nesten nettopp startet 🙂

Ett sunt og smakfullt måltid på få minutter!

I vekedagene, og stort sett i helgene også her i Florida, så bruker eg liten tid til måltidene mine. Eg får ganske mange spørsmål om korleis eg får tid å lage så masse sunn og god mat, men å steike en ferdigpizza tar masse lengre tid enn det meste av min mat. Når det gjelder baksten og eksmprimentering på kjøkkenet der, så eg er begynt å bli litt erfaren og det går oftest ikkje meir enn 10- 15 minutt før baksten må i ovnen eller dessertene må til kjøling. Det er viktig å gi kroppen den næringen den trenger, og riktig og nok mat er alfa omega for min del for å fungere i en aktiv og treningsfylt kvardag. Lytt til kroppen folkens – du skal trossalt leve med den resten av livet 🙂

Curry- kyllingsalat
? Steik ønska menge med kyllingfilet sammen med curry og eventuelt andre krydder. Eg brukte også salt, pepper, cayannepepper og grillkrydder. Om du ønsker kan du ha oppi litt ekstra grønnsaker og steike med, eg gjorde det og brukte frossen brokkoli/blomkål/gulrot- blanding.
? Skjær opp ønska salatblanding av det du har tilgjengelig og liker, og ha den ferdigstekte kyllingen over.
? Topp det heile med bananbiter, crunchy cashewnøtter og moden avokado – det gir heile salaten dei ekstra gode smakene!

Også gjelder det å rote det sammen til ei mølje, så alle smakane blander seg 🙂 Etter bildet er tatt, selfølgelig… NYT!

Ikkje ver skeptisk til bananen, på samme måte som over currywok så smaker det skikkelig digg! Eg toppa også det heilt med en klatt gresk yoghurt – ingen middag uten 😉

Den dags dessert blei søtpotetkakeruter –

Rester av søtpotetkake med sjokoladebiter – perfekt til en munnfull! Eg har enda ei oppskrift med søtpotet på lur, som blei laga i helga… Baksten blir såå ufattelig saftig og god når man bruker søtpotet – eg er virkelig glad eg fekk sansen for denne ingrediensen!

Ha en fin Tirsdagskveld alle sammen – min Tirsdag har nesten nettopp startet 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg