Sunt&enkelt desserttips – karamelliserte epler!

Kan eg friste med lune, møre, søte, friske, smakfulle og saftige epler?
En virkelig favoritt som fleire berre må prøve! Det tar berre minutter å lage til, og det smaker himmelsk 🙂 Eg spise det enten som dessert med en klatt "vaniljekrem", eller så bruker eg det som topping over ei skål med søtet cottage cheese / mager kesam til frukost/kvelds. Passa også godt som mellommåltid eller før/etter trening –

~ Det du trenger er ~
Eple i terninger
Kanel og sukrin gold / sukrin
Evt. hakka mandler eller andre nøtter

Legg eplebitene i en skål, strø over masse kanel og sukrin gold. Rør godt og hakk over litt nøtter om du ønsker det. Ta det i mikroen i 2-4 minutter, alt ettersom kor møre du ønsker dei

Så – om du er fysen på noke søtt kan eg virkelig anbefale å lage ei skål med karamelliserte epler altså! Det har hjulpe på mitt søtsug utallige mange ganger 🙂 Greit med raske og lette alternativer etter all julekosen, her blir det vertfall fullskjerpings på kostholdet og tilbake til både trening- og kostrutiner.

Eg rekner med vi er fleire?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

  1. camilla

    Nam, så godt ut, elsker epler så alltid fint med tips til hva man kan gjøre med dem annet enn å spise vanlig 🙂

  2. Namm. det så veldig godt ut!

  3. Emilie Møller-Olsen

    MMm MÅ prøves 😀

  4. RaversSpeech

    Det så farlig godt ut :3

  5. Kaisa Elise

    Så alt for godt ut !! 🙂

  6. Linda Marie Stuhaug

    Kaisa Elise: Så bra, det er fantastisk godt 🙂

  7. Linda Marie Stuhaug

    RaversSpeech: Hihi, så bra 🙂

  8. Linda Marie Stuhaug

    Emilie Møller: Ja, det må det faktisk! Haha 🙂 Fikk dilla i Florida og no er det ikkje en dag uten, så hekta 😉

  9. Linda Marie Stuhaug

    Mofie: Det er knallgodt, virkelig 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    camilla: Ja, frukt kan jo varieres såpass masse – det gjelder berre å finne metodene 🙂

  11. Kan man varme eplene i en kasserolle også? Har faktisk ikke mikro:))

  12. Linda Marie Stuhaug

    Frida: Ja, det kan du gjere. La det surre litt på middels varme! Du kan også lage det i steikeovn, 200 grader i 5-10 minutter trur eg vil passe fint 🙂

  13. Takk for svar! 🙂 Blir nok morgendagens dessert! Ha en fin kveld!

  14. Linda Marie Stuhaug

    Frida: Berre hyggelig 🙂 Ha en fin kveld du også!